Witam.
Ostatnio pompa wtryskowa poleciała do Muniora na uszczelnienie.
Profi robota, Mariusz zna się na rzeczy i zawsze pomoże, bo zna się na tdi- kach jak mało kto.
Szczerze polecam
[Sprzedawca] forumowicz MUNIOR
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Tydzień temu zamówiony kolejny czysty , pachnący i skalibrowany nastawnik na podmiankę.
Po zmianie nastawnika , pacjent zaczął w końcu ładnie pracować na jałowych obrotach i równo utrzymywał je na poziomie 861 obr, ustabilizowała się tez dawka paliwa która skakała również.
Po raz kolejny polecam Mariusza
Po zmianie nastawnika , pacjent zaczął w końcu ładnie pracować na jałowych obrotach i równo utrzymywał je na poziomie 861 obr, ustabilizowała się tez dawka paliwa która skakała również.
Po raz kolejny polecam Mariusza
-
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Audi 80 B4
Re: [Sprzedawca] forumowicz MUNIOR
Ponad 200km w jedną stronę ale warto było jechać Powrót był o wiele przyjemniejszy, już zapomniałem co 1.9tdi potrafi:D
Przekładka nastawnika plus komp oraz fachowa diagnostyka wraz z drobnymi usprawnieniami. Rewelacja. Żałuje że tak długo zwlekałem. Zdecydowanie polecam kolegę Muniora
Przekładka nastawnika plus komp oraz fachowa diagnostyka wraz z drobnymi usprawnieniami. Rewelacja. Żałuje że tak długo zwlekałem. Zdecydowanie polecam kolegę Muniora
-
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 90 B4
Brawo Munior kolejna Audiczka odżyła dzięki tobie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Polecam w 100 % , uleczony nastawnik, komp 16 bit z softem, diagnostyka, plus porady na temat mojego zetora jak doprowadzić go do pełnej witalności. To wszystko ogarnięte w lekko ponad godzinkę. Kontakt bardzo dobry. Jestem pod wrażeniem