Auto po dzwonie a oszacowanie jego wartości w celu sprzedani
Auto po dzwonie a oszacowanie jego wartości w celu sprzedani
Auto zaliczyło solidny dzwon. Zastanawia się w jaki sposób oszacować jego wartość w celu sprzedaży. Racze w całości niż na części.
- Pieterb
- Administrator
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
szału nie będzie, pomijam już fakt jak to chcesz by ktoś wycenił auto nie widząc go? Bo nie widzę tu Twojego tematu z autem.
Ustawianie zapłonu w abk
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach - pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.Dziękuję
Srebrna Kula
Ja się nie znam na naprawach, ja tylko kopiuje wiedzę ze starszych postów na forum, więc i Ty szukaj search.php
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach - pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.Dziękuję
Srebrna Kula
Ja się nie znam na naprawach, ja tylko kopiuje wiedzę ze starszych postów na forum, więc i Ty szukaj search.php
- Pieterb
- Administrator
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Hmm, Koledze chyba bardziej chodzi o sprzedaży zwykłemu Kowalskiemu. Co raczej nie wiele tu zmieni.
Ustawianie zapłonu w abk
Srebrna Kula
Srebrna Kula
Na początku trzeba samodzielnie oszacować, czy w ogóle opłaca się takie auto naprawiać.
Bo jeżeli włożysz w niego jakieś duże pieniądze, a okaże się, że jednak coś nie działa, to nie ma sensu.
Czasami lepiej jest go sprzedać na części lub do jakiegoś handlarza i niech on zajmie się jego dystrybucją.
Na https://mamauto.pl/kiedy-naprawa-samoch ... oplacalna/ masz całkiem interesujący artykuł z tego zakresu - kiedy kasacja będzie opłacalna.
Bo jeżeli włożysz w niego jakieś duże pieniądze, a okaże się, że jednak coś nie działa, to nie ma sensu.
Czasami lepiej jest go sprzedać na części lub do jakiegoś handlarza i niech on zajmie się jego dystrybucją.
Na https://mamauto.pl/kiedy-naprawa-samoch ... oplacalna/ masz całkiem interesujący artykuł z tego zakresu - kiedy kasacja będzie opłacalna.