Żółte Audi 80 1.6 GLS
Żółte Audi 80 1.6 GLS
Witam, jestem nowy na forum, chciałbym się z Wami czymś pochwalić.
17.03.2020 roku stałem się posiadaczem audi, które pamiętam z dzieciństwa, ojciec miał taki samochód tylko, że biały gdy byłem mały.
Wsiadłem do niego, poczułem ten sam zapach co 22 lata temu, powiedziałem sobie, że nie ma bata, kupuję!
Super baza pod zabytek, tak mi się wydaje
Co o nim sądzicie?
PS: blaszki sciągnałem z felici Ale zamówiłem już te same numery, któe w rodzinie były w 1998 roku, kiedy samochód tata sprzedawał. :
Pozdrawiam
17.03.2020 roku stałem się posiadaczem audi, które pamiętam z dzieciństwa, ojciec miał taki samochód tylko, że biały gdy byłem mały.
Wsiadłem do niego, poczułem ten sam zapach co 22 lata temu, powiedziałem sobie, że nie ma bata, kupuję!
Super baza pod zabytek, tak mi się wydaje
Co o nim sądzicie?
PS: blaszki sciągnałem z felici Ale zamówiłem już te same numery, któe w rodzinie były w 1998 roku, kiedy samochód tata sprzedawał. :
Pozdrawiam
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- RaKo
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Kumpel miał takie, pięknie się tym jeździło i to było 1998 pamiętam jak płynął po szosie, robiłem prawo jazdy ,a kolega zawsze dawał tym jeździć bez prawka ,auto legenda ale to inne czasy były.
Barracuda mówiliśmy na to auto, przeżyło 2 wypadki, 5ciu właścicieli i zawsze było ładne, aż któregoś dnia posiadaczem stał się mój sąsiad i po roku oddał na złom, niestety dowiedziałem się za późno
Barracuda mówiliśmy na to auto, przeżyło 2 wypadki, 5ciu właścicieli i zawsze było ładne, aż któregoś dnia posiadaczem stał się mój sąsiad i po roku oddał na złom, niestety dowiedziałem się za późno
Mam problem z zegarem, nie dziala, ktoś miał problem, ktoś naprawial, do jakiegoa zegarmistrza sie udac?
https://images90.fotosik.pl/354/d2b2130be633fbdfmed.jpg
https://images90.fotosik.pl/354/d2b2130be633fbdfmed.jpg