Witajcie, okazało się się kod do mojego radia jest nieprawidłowy i teraz mam takie pytanko, czy jest tu ktoś kto potrafi znaleźć kod do radia? Wiem że istnieją różne sposoby na odzyskanie takiego kodu, przewijając tematy widzę że nawet skuteczne.
Gdyby się znalazła taka osoba to byłbym bardzo wdzięczny, jeżeli trzeba może być nawet odpłatnie
Radio: BLAUPUNKT Bosch Gruppe 7646857080/WO590710 Gamma II 893 035 186
(nie wiem dokładnie które cyfry są potrzebne i który to numer seryjny, więc podałem wszystko co na nim pisze)
[B3] Radio Gamma
[B3] Radio Gamma
Ostatnio zmieniony 03 sie 2014, 16:54 przez Krims, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
nr win auta to usun ze swego postu
tutaj masz kalkulator to obliczania kodu radia, 100% niewiem czy ci zadziala, prawdopodobnie jest do nowszych ale co szkodzi sprobowac
zeby nastepny kod wpsac po zablokowaniu radia musisz odczekac godzine a radio musi byc wlaczone pod pradem i znow masz trzy szanse, i znow odczekac godzine itd
tutaj masz kalkulator to obliczania kodu radia, 100% niewiem czy ci zadziala, prawdopodobnie jest do nowszych ale co szkodzi sprobowac
zeby nastepny kod wpsac po zablokowaniu radia musisz odczekac godzine a radio musi byc wlaczone pod pradem i znow masz trzy szanse, i znow odczekac godzine itd
-
- Forum Audi 80
- Imię: Stasiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT+lpg
Witam serdecznie. Mam podobny problem, otóż pewnego dnia zdjąłem klemę z aku bo coś zaśniedziało i rozrusznik słabo kręcił. Po założeniu klemy na radiu jest napis SAFE. Domyśliłem się że chodzi o kod. Niestety nie posiadam takiego. Auto było sprowadzone z zachodu wiele lat temu.
Nie miałem żadnych papierów odnośnie radia czy nawet instrukcji obsługi.
Czy jest jakaś szansa, aby odblokować to radio, czy pozostaje tylko kupno nowego? Jeżeli można je jakoś uratować to proszę o pomoc. Samochód to AUDI 80 ABT 90km z 1994r.
[ Dodano: 2020-04-17, 15:48 ]
Radio to Gamma CC Blaupunkt
numer na obudowie: AUZ1Z3A1385499
Można jakoś to odblokować? Proszę pomóżcie
Nie miałem żadnych papierów odnośnie radia czy nawet instrukcji obsługi.
Czy jest jakaś szansa, aby odblokować to radio, czy pozostaje tylko kupno nowego? Jeżeli można je jakoś uratować to proszę o pomoc. Samochód to AUDI 80 ABT 90km z 1994r.
[ Dodano: 2020-04-17, 15:48 ]
Radio to Gamma CC Blaupunkt
numer na obudowie: AUZ1Z3A1385499
Można jakoś to odblokować? Proszę pomóżcie