TutajOGr pisze:Jest problem bo nie mam gdzie tego wrzucić90MB i 24minuty
TVN turbo szuka Avanta
MIODEK pisze:TutajOGr pisze:Jest problem bo nie mam gdzie tego wrzucić90MB i 24minuty
http://rapidshare.com/ ?
Dokładnie tak jak mówisz na rapida bez problemu to zauploadujesz!!!
Z tego co wiem to 1 plik może mieć maksymalnie około 100 Mb a ty sie miescisz OGr.
Panowie ja wiem że TVN Turbo to lipa a pan Wojna to już całkowita tragedia :!:
Ale powiedzcie mi czy musieli nas aż tak skrzywdzić :?:
Już piszę o co mi chodzi. Widziałem dziś kolejny odcinek z serii "Na każdą kieszeń"
w odcinku brał udział Saab 900 i Lancia k. Facet od Lancii to jakiś burak.
Natomiast koleś z Saaba wykorzystał antenę na maxa
po pierwsze Wojna pozdrowił klub Saab polska ( przy Audi tego nie było)
po drugie koleś sam opowiadał o swoim aucie o zaletach i wadach( przy Audi tego nie było)
po trzecie chyba minute mówił o zaletach Saab Klub Polska (przy Audi tego nie było)
po czwarte pokazali 2-3 sekundową migawkę nalepy klubowej (przy Audi tego nie było)
Podsumowując czuję się wkur... i zadaje sobie pytanie kto tak zaje....ł sprawę :?:
Mam nadzieję że TVN a nie Cygan bo szkoda było stracić taką szansę na darmową
REKLAMĘ :cry:
Sorki za przydługie wypociny ale leżało mi to na wątrobie i musiałem a żona mnie nie mogła już słuchać ja non stop narzekam :lol:
Ale powiedzcie mi czy musieli nas aż tak skrzywdzić :?:
Już piszę o co mi chodzi. Widziałem dziś kolejny odcinek z serii "Na każdą kieszeń"
w odcinku brał udział Saab 900 i Lancia k. Facet od Lancii to jakiś burak.
Natomiast koleś z Saaba wykorzystał antenę na maxa
po pierwsze Wojna pozdrowił klub Saab polska ( przy Audi tego nie było)
po drugie koleś sam opowiadał o swoim aucie o zaletach i wadach( przy Audi tego nie było)
po trzecie chyba minute mówił o zaletach Saab Klub Polska (przy Audi tego nie było)
po czwarte pokazali 2-3 sekundową migawkę nalepy klubowej (przy Audi tego nie było)
Podsumowując czuję się wkur... i zadaje sobie pytanie kto tak zaje....ł sprawę :?:
Mam nadzieję że TVN a nie Cygan bo szkoda było stracić taką szansę na darmową
REKLAMĘ :cry:
Sorki za przydługie wypociny ale leżało mi to na wątrobie i musiałem a żona mnie nie mogła już słuchać ja non stop narzekam :lol:
Jesli chodzi o mnie to bardzo chcialbym miec mozliwosc pozdrowienia przynajmniej naszego klubu ale niestety nie mialem takiej mozliwosci. Nie mialem tez mozliwosci wypowiedzenia sie na temat samochodu i jego zalet...Widocznie zmienil im sie pomysl na program ale szkoda ze po odcinku z Audi a nie przed
(
P.S. Sorry za brak polskich znakow ale jakos klawisze nie chca pisac po polsku
(
P.S. Sorry za brak polskich znakow ale jakos klawisze nie chca pisac po polsku
- bartek18150
- Audi 80 Klub

- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt: