Przywitaj się z nami
Re: Przywitaj się z nami
Hej tu Qristofer jestem z JELENIEJ Góry. Posiadam audi 80 b4 1.9tdi 94r sedan. O klubie dowiedziałem się z Internetu
Milo mi poznać was.
Milo mi poznać was.
-
heksotroidalny
- Forum Audi 80

- Imię: Mariusz
Witam, jestem Mariusz z Gdańska jerzdze 80 b3 z motorem JN ale już niedługo PM
autko w budyniu pełna bieda ale stopniowo doposażana, forum znalazłem na necie szukajac rozwiązań i pomocy w trakcie modernizacji. Pozdrawiam wszystkich
-
bartus3213
- Forum Audi 80

- Imię: Bartosz
Witam. Jestem Bartek i pochodzę z okolic Mińska Mazowieckiego. Mam Audi B4 80 1.9 TDI z 93r. Grupe sam znalazłem bo będę odnawiał moją piękną Czarną Perłe 
-
Adam Bonzo
- Forum Audi 80

- Imię: Adam B
Witam Jestem Adam z Pułtuska mam Coupe 2.0 115KM oszczędny i wygodny wózek 
Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Mateusz i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 80 b4 Avant quattro, z silniczkiem ABC. Aktualnie mieszkam w Szczecinie. Na forum trafiłem szukając rozwiązania problemu z silnikiem i tak tutaj zostałem 
Witam. Nazywam się Marcin, jestem z okolic Włodawy woj.Lubelskie, co prawda nie posiadam audi 80, a a6c4 z 2.0 16v ACE więc jednostka napędowa blizniacza z tą montowaną w audi 80. zalogowałem się tutaj w celu rozwiązania problemu który posiadam z w/w autem oraz ewentualnej pomocy innym użytkownikom.
-
Audi 80 pwa
- Forum Audi 80

- Imię: Adasko
Witam . Jestem Adam ( Poniatowa ) mam Audi 80 B4 2,0 90 kunia .
znalazłem forum całkiem przypadkiem . Bo szukałem schematu podłączenia kabli do przelicznika szyb pasażer .
Hej. Mam na imię Damian(Poznań) i dziękuję za przyjęcie na forum. Mam tyle pytań... 
-
marcin2105
- Forum Audi 80

- Imię: Marcin
Witam. Jestem Marcin. Mam audi 80 b4 2.6 ABC avant rok 95. Bardzo liczę na cenne porady w naprawach mojej leciwej 80- tki. Ma już przejechane pewnie ponad 500 tys.
-
Pietruchos
- Forum Audi 80

- Imię: Łukasz
Witam, Łukasz z tej strony, jestem z Mysłowic i od wczoraj dumny posiadacz Audi 80 b4
Witam
Szymon, jestem z Katowic , w posiadaniu B4 1.9 TDI 1Z
Pozdrawiam wszystkich.
Szymon, jestem z Katowic , w posiadaniu B4 1.9 TDI 1Z
Pozdrawiam wszystkich.
-
Dominik-Wawa
- Forum Audi 80

- Imię: Dominik
Witam. Dominik z Warszawy. Od wczoraj jestem posiadaczem b4 z silnikiem 1z. Pozdrawiam wszystkich.
Witam wszystkich jestem szczęśliwym posiadaczem czarnej perły b4 cabrio z silnikiem 1.8.20v 125km z 2000r
Wyciągnięty z otchłani zapomnienia trafił w moje ręce ,na forum trafiłem w poszukiwaniu odpowiedzi
pozdrawiam wszystkich.
Wyciągnięty z otchłani zapomnienia trafił w moje ręce ,na forum trafiłem w poszukiwaniu odpowiedzi
Witam wszystkich. Posiadam Audi 80 b4 jestem z pomorskiego, pozdrawiam
Witam, mam na imię Daniel. Posiadam Audi 80 b3 1.8 S 90KM z 1987r., czerwona strzała. Jestem że Słubic w woj. Lubuskim. A o Was się dowiedziałem o wujka Google. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów!