Witajcie.
Piszę tutaj bo na ogólnym nikt nie odpowiada a już kilkakrotnie prosiłem o info i nic
Dlatego postanowiłem Was drodzy VIP'owicze poprosić o pomoc. Mianowicie chciałbym poddać regeneracji tylne zaciski i szukam firmy, która by mi to ogarnęła. Prośba do was, czy moglibyście polecić jakąś sprawdzoną firmę? Nie chce mi się wierzyć, że nikt tego nie robił albo że wszyscy sami regenerowali zaciski. Ja mam na myśli full regeneracje - wymiana bebechów na nowe wraz z piaskowaniem i malowaniem.
Dodam, że temat jest dla mnie dość pilny.
Pozdrawiam wszystkich VIP'ów
p.s. do moderatorów i adminów - prośba o nie przerzucanie mojego postu do działu Polecam/Odradzam lub Poszukiwany/Poszukiwana, bo tam prawie nikt nie zagląda i próżno oczekiwać stamtąd pomocy.
[B4 1Z Avant] Tylne zaciski
- antares2000
- Forum Audi 80
- Imię: Wiesław
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Re: [B4 1Z Avant] Tylne zaciski
antares2000 niestety większość zapewne robi to samemu, a Ci co dają jakimś firmom/mechanikom to się tym nie chwalą bo albo ich tu nie ma albo uznali że nie ma się czym chwalić. A większość działa bez zarzutów przez te 25 lat tak jak moje więc jak jeszcze nic nie robiłem, nawet uszczelnienia mam jeszcze ori są nie zniszczone o dziwo.
Wiem i pamiętam że jeden z użytkowników brał/kupował zaciski po regeneracji od jednego z użytkowników allegro i z tego co pamiętam że nie narzekał. A inny gdzie gdzieś tam oddawał do firmy to narzekał bo zaciski ciekły.
Wiem i pamiętam że jeden z użytkowników brał/kupował zaciski po regeneracji od jednego z użytkowników allegro i z tego co pamiętam że nie narzekał. A inny gdzie gdzieś tam oddawał do firmy to narzekał bo zaciski ciekły.
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Re: [B4 1Z Avant] Tylne zaciski
W większości każdy sam regeneruje , szczypce do pierścienia kosztują około 50 zł , a resztę można samemu zrobić. Wszystkie akcesoria do zacisków masz na : https://zaciski.com/