[B4 2.0 ABK] Żarówki p21/5W Led
-
- Forum Audi 80
- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
[B4 2.0 ABK] Żarówki p21/5W Led
Witam wszystkich forumowiczów, przeszukałem forum w znalezieniu odpowiedzi, ale niestety nie udało się więc zakładam nowy temat. Otóż..przyciemniłem tylne lampy w mojej b4, i wszystko fajnie +15 do respectu itd...ale okazało sie, że troche przegiąłem z barwą i postój oraz stop troszke za słabo święcą. Od razu wszedłem w aplikacje portalu aukcyjnego naszych przyjaciół z Chin, i zamówiłem żarówki led p21/5W led 144smd. Ogólnie po sprawdzeniu na krótko świecą super. I niestety na tym zabawa się kończy. Po włożeniu żarówki w oprawę działa tylko stop, nie ma postoju. Postój włącza się przy wkładaniu żarówki jak jest "na luźno" po prawidłowym umieszczeniu...lipa. Pytanie brzmi..czy ktoś ma u siebie ledowe zamienniki p21/5w ? Jak to opanować żeby działało, bo wiem, że na pewno sie da. Za odpowiedzi w stylu..zabiorą ci dowód itd..serdecznie dziękuje. Dodam że styki są przeczyszczone i wszystko działa jak należy na zwykłej żarówce. Pozdrawiam
Re: [B4 2.0 ABK] Żarówki p21/5W Led
jeśli chcesz ledy to polecam takie https://allegro.pl/oferta/philips-p21-5 ... 6863755302
troche kosztują ale efekt mega fajny posiadam takie w swoim sedanie i w A4
troche kosztują ale efekt mega fajny posiadam takie w swoim sedanie i w A4
-
- Forum Audi 80
- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Re: [B4 2.0 ABK] Żarówki p21/5W Led
No tylko pytanie czy nie wydam 115zl i dalej będzie dupa