[80 B4] Brak oświetlenia wnętrza
- Pieterb
- Administrator
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Re: [80 B4] Brak oświetlenia wnętrza
Nie, po otwarciu drzwi dopiero się zapala
Ustawianie zapłonu w abk
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach - pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.Dziękuję
Srebrna Kula
Ja się nie znam na naprawach, ja tylko kopiuje wiedzę ze starszych postów na forum, więc i Ty szukaj search.php
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach - pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.Dziękuję
Srebrna Kula
Ja się nie znam na naprawach, ja tylko kopiuje wiedzę ze starszych postów na forum, więc i Ty szukaj search.php
Dzięki za szybką odpowiedź, czyli jeśli już to trzeba coś rzeźbić 
A co z tym wyjmowaniem kluczyka ze stacyjki? Tylko i wyłącznie winna może być elektronika pompki, czy może jeszcze najpierw coś innego sprawdzić?

A co z tym wyjmowaniem kluczyka ze stacyjki? Tylko i wyłącznie winna może być elektronika pompki, czy może jeszcze najpierw coś innego sprawdzić?
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Silnik: 2.0 ABT
kostka stacyjki padła, popke to bym obstawiał w 1% kostkę stacyjki w 99% lub mechanizm stacyjki 99%..
Odnośnie tego drugiego to niektóre sterowniki ma wyjście na swiatło wewnętrzne wystarczy podłaczyć
Odnośnie tego drugiego to niektóre sterowniki ma wyjście na swiatło wewnętrzne wystarczy podłaczyć
Kostke stacyjki wymieniałem jakiś czas temu bo się rozleciała. Na starej również to nie działało. Mógłbyś jaśniej o tym sterowniku coś powiedziec? 

- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Silnik: 2.0 ABT
Musiał bys podłaczyc zaróweczke do cienkiego czerwonego kabelka wtyczka stacyjki i zobaczyć czy działa