[B4 ABT] by Jarewa
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Tylne oparcie trzeba rozebrać na części i skrócić stelaż (ucho boczne) o 1,5cm jak i mocowania boczne oryginalne (bolec B4) do wyrzucenia i wspawania bolca innego bezpośrednio w blachę a środkowy uchwyt z A4 do przeróbki i podpasi pod ori dziury. a jeszcze do końca nie skończyłem bo pozostały do zrobienia ucha na zamki oparcia jak i coś pomyśleć o boczkach przerobionych w oparciu tylnym technicznie pierdółka została ale nie mam sił bo teraz robię audio.
- Promacio
- Forum Audi 80
- Imię: Maciej
- Model: Audi 80 B3
- Silnik: 1.8 PM
- Kontakt:
Re: [B4 ABT] by Jarewa
WOW
Przepiekna lala :oops: , ale pracy wlozyles w nia nie lada. Przynajmniej takiego cuda nikt nie ma !
Pozazdroscic
Mam pytanie:
Jak tys tam klimatyzcje zamontowal ? Da rade to zrobic tez w B3 czy tyko jakies specyficzne modele 80 wspieraja instalacje systemu klimatyzacji ?
Pozdrawiam i do uslyszenia !
Przepiekna lala :oops: , ale pracy wlozyles w nia nie lada. Przynajmniej takiego cuda nikt nie ma !
Pozazdroscic
Mam pytanie:
Jak tys tam klimatyzcje zamontowal ? Da rade to zrobic tez w B3 czy tyko jakies specyficzne modele 80 wspieraja instalacje systemu klimatyzacji ?
Pozdrawiam i do uslyszenia !
- dzikx
- Forum Audi 80
- Imię: Jurek
- Model: Audi 90 B4
- Silnik: 1.6 ADA+lpg
A o co chodzi z tym wspierają ?
Dodano po 2 minutach 26 sekundach:
Da radę w B3 kwestia gratów i pod jaki silnik ( ogólnie obudowa nagrzewnicy jest taka sama w B3 jak i B4 zresztą większość elementów jest pasująca między modelami
Dodano po 2 minutach 26 sekundach:
Da radę w B3 kwestia gratów i pod jaki silnik ( ogólnie obudowa nagrzewnicy jest taka sama w B3 jak i B4 zresztą większość elementów jest pasująca między modelami
- Promacio
- Forum Audi 80
- Imię: Maciej
- Model: Audi 80 B3
- Silnik: 1.8 PM
- Kontakt:
Okej dzieki za info. Poszukam w necie moze cos znajde to sie pobawie. Jak beda problemy to pewnie otworze temat na forum
- dzikx
- Forum Audi 80
- Imię: Jurek
- Model: Audi 90 B4
- Silnik: 1.6 ADA+lpg
Ja chciałem zakładać z Seata ale okazało się że musiał bym dokupić parownik z audi bo ma wyjścia z dołu a w VW z góry