Witam wszystkich kolegów forumowiczów :->
Moje pytanie wiąże się z instalacją klimatyzacji do mojego coupe z 1990r. Auto nie posiada takiego bajeru na swoim stanie a że w okresie letnim sam silnik generuje dużo ciepła przydałaby sie dodatkowo klimatyzacja do schładzania wnętrza Jak do tąd nie widziałem jeszcze nigdzie na sprzedaż klimy dedykowanej do tegoż silnika 2.3 NG a tylko klimy wyciągniete z modeli v6 - 2.6 lub 2.8. W związku z tym pytanie: czy da się zaadoptować systemy z tychże silników, ile trzeba zmieniać, co trza dokupić przerobić żeby to wszystko ładnie sie wpasowało i przede wszystkim działało? Jaka regulacja klimatyzacji jest najlepsza i możliwa do zainstalowania?
Dzięki wszystkim za wszelkie podpowiedzi
[B3 2.3 NG] A/C do coupe 2.3 NG???
-
- Forum Audi 80
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Siwa pod skrzynke bezpiecznikowa a zielona druga połowa gdzieś w okolicach wisi ale widzę już niezgodność od standardu bo standard w Zielonej to jeden kabelek. Dowiedz się do czego te dwa czerwone. Bo siwa wtyczkę i zielona powinieneś zamienić z istniejącą czyli Wymina wiązek wentylatora. Chyba że nie wymieniales całej wiązki???
-
- Forum Audi 80
- Imię: Damian
- Model: Audi 90 B3
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Re: [B3 2.3 NG] A/C do coupe 2.3 NG???
Witam, chcę zamontować klimatyzację w audi 90 b3 NG. Pytanie z jakim się zwracam, to czy nawiewy podejdą z audi 80 b4?