Witajcie
Padła mi automatyczna skrzynia biegów w moim AudiB3 1.8s benzyna. Zamienniki są bardzo drogie. Części mechanik tez nie może znaleźć. Chcę wstawić skrzynie manualną.
Szukam „dawcy” albo swap w Lubuskim (niedaleko Gorzowa)
Czy macie Państwo jakieś informacje, sugestie?
Dziękuje
Audi 80 1.8s 1988 benz. Szukam Manualnej skrzyni (Zestaw) na swap z automatu
-
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi 80 B3
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.8 DZ+lpg
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Re: Audi 80 1.8s 1988 benz. Szukam Manualnej skrzyni (Zestaw) na swap z automatu
Nie wiem jak Wy z mechanikiem szukacie ale założę się że znalezienie manuala nie stanowi dużego problemu w końca auta dość popularne - wystarczy udać się na pierwszy lepszy szrot lub allegro city. Nie wiem co masz na myśli pisząc - zestaw? Bo jeśli szukasz pod hasłem zestaw to długo Ci to zajmie.
Ps a jeśli faktycznie chcesz kupić daj post w dziale kupię bo mam problem jak ten post zakwalifikować bo ani do jednego ani do drugiego działu mi nijak nie pasuje!
Ps a jeśli faktycznie chcesz kupić daj post w dziale kupię bo mam problem jak ten post zakwalifikować bo ani do jednego ani do drugiego działu mi nijak nie pasuje!
- Leo
- Forum Audi 80
- Imię: Adam
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 3B
- Kontakt:
Re: Audi 80 1.8s 1988 benz. Szukam Manualnej skrzyni (Zestaw) na swap z automatu
hej ostatnio zamknęli tutaj temat gościa ,który chciał wymienic manual na automata, poszukaj i dogadaj się z nim
-
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi 80 B3
- Silnik: 1.8 DZ+lpg