[b4] Zderzak przedni - dokladanie kierunkowskazow
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
[All] Zderzak przedni - listwy założone
od dluzszego czasu rozgladam sie za listwami na zderzak do B4 z miejscem na migacz.
w swojej audiczce posiadam miejsce na halogeny i zastanawiam sie czy by nie wyciac w listwie miejsca na takowy migacz ,tyle ze nie chce zeby wygladalo to z dup...
wiec mam takie pytanie -czy ktos z was przerabial ta listwe :?: czy byly problemy z montazem migacza :?: i czy jest tam odpowiednie na to mocowanie :?: czy trzeba rezac :?:
chodzi mi o jakies zdjecia,sugestie,rady :!:
nie ma sesu niszczyc listw,zeby efekt byl rodem wt.
a wiec wczoraj załozyłem listwy i mrugacze tyle ze efekt nie zachwyca az tak bardzo.zawsze to ładniej i inaczej ale nie powala tak jak planowałem.
dzis zrobie zdjecia i sami ocenicie czy warto.
teraz zastanawiam sie co lepiej podłaczyc pod migacz-postojówki,migacz czy halogeny.
na tym chyba nic nie widac
w swojej audiczce posiadam miejsce na halogeny i zastanawiam sie czy by nie wyciac w listwie miejsca na takowy migacz ,tyle ze nie chce zeby wygladalo to z dup...
wiec mam takie pytanie -czy ktos z was przerabial ta listwe :?: czy byly problemy z montazem migacza :?: i czy jest tam odpowiednie na to mocowanie :?: czy trzeba rezac :?:
chodzi mi o jakies zdjecia,sugestie,rady :!:
nie ma sesu niszczyc listw,zeby efekt byl rodem wt.
a wiec wczoraj załozyłem listwy i mrugacze tyle ze efekt nie zachwyca az tak bardzo.zawsze to ładniej i inaczej ale nie powala tak jak planowałem.
dzis zrobie zdjecia i sami ocenicie czy warto.
teraz zastanawiam sie co lepiej podłaczyc pod migacz-postojówki,migacz czy halogeny.
na tym chyba nic nie widac
Ostatnio zmieniony 28 mar 2010, 20:07 przez rafalaudi1, łącznie zmieniany 5 razy.
ale jesli migacze powedruja nizej to bedziesz musiał nabyć lampy zespolone , no chyba , że chcesz mieć 4 migacze.
także albo zderzak od Vki lub od eSki Rski zależy od kaski jaką chcesz przeznaczyć.
możesz oczywiście zacząć rezać sobie swój lub kupic jakiś uszkodzony za grosze i potrenować na nim
nie wiem jakie masz zdolności manualne , ale najpierw dobrze pomyśl rozrysuj sobie , dopiero potem się bierz . Szkoda by byś coś zniszczył
także albo zderzak od Vki lub od eSki Rski zależy od kaski jaką chcesz przeznaczyć.
możesz oczywiście zacząć rezać sobie swój lub kupic jakiś uszkodzony za grosze i potrenować na nim
nie wiem jakie masz zdolności manualne , ale najpierw dobrze pomyśl rozrysuj sobie , dopiero potem się bierz . Szkoda by byś coś zniszczył
-
- Audi 80 Klub
DRED, masz racje z tym ze szkoda cos zniszczyc bo popsuc wyglad jest latwo
ogolnie plan obejmuje taka akcje:swiatla zostaja tak jak sa czyli normalny komplet od B4 u góry,u dolu chce zeby pojawil sie mrugacz tyle ze ma on sluzyc jako pozycyjne swiatlo-chodzi mi o to ze migal w zderzaku wyglada dosc pozycyjnie (wiec tak mi sie zaplanowalo)a na oryginalnych czesciach fajnie to wyglada.
ogolnie plan obejmuje taka akcje:swiatla zostaja tak jak sa czyli normalny komplet od B4 u góry,u dolu chce zeby pojawil sie mrugacz tyle ze ma on sluzyc jako pozycyjne swiatlo-chodzi mi o to ze migal w zderzaku wyglada dosc pozycyjnie (wiec tak mi sie zaplanowalo)a na oryginalnych czesciach fajnie to wyglada.
Czyli to chcesz zrobić w stylu amerykańskim? W sumie ciekawy patent tylko ta lampka musiałaby być dosyć mocno przydymiona żeby nie świeciła za mocno bo może mylić innych użytkowników drogi
a co do wykonania to tak jak dred napisał... jeśli czujesz się na siłach rezaj ile wlezie a jeśli nie jesteś pewny lepiej kup coś innego
aaa taka sugestia jakbyś zrobił ten przód to tez wypadałoby z tyłu na zderzaku po bokach zrobić podobne kiedyś coś takiego widziałem jak w TM byłem przez miasto jechało ale nie wiem szczerze jak to było zrobione :oops:
a co do wykonania to tak jak dred napisał... jeśli czujesz się na siłach rezaj ile wlezie a jeśli nie jesteś pewny lepiej kup coś innego
aaa taka sugestia jakbyś zrobił ten przód to tez wypadałoby z tyłu na zderzaku po bokach zrobić podobne kiedyś coś takiego widziałem jak w TM byłem przez miasto jechało ale nie wiem szczerze jak to było zrobione :oops:
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub
z ryniek_p kontakt zostal aktywowany z powodzeniem
a z tylu trzeba bedzie zamontowac podluzne czerwone swiatelka z boku na listwie
[ Dodano: 2008-01-10, 23:16 ]
wielkie dzieki dla klubowicza ryniek_p za czesci do mojej przerobki :lol:
wszystko jak na zdjeciu i co najwazniejsze szybko (w weekend monting) <ok>
polecam klubowicza za konkret oraz dobra cene <ok>
zdjecia z montazu juz wkrotce.
[ Dodano: 2008-01-13, 13:38 ]
i listwy sa zalozone
a z tylu trzeba bedzie zamontowac podluzne czerwone swiatelka z boku na listwie
[ Dodano: 2008-01-10, 23:16 ]
wielkie dzieki dla klubowicza ryniek_p za czesci do mojej przerobki :lol:
wszystko jak na zdjeciu i co najwazniejsze szybko (w weekend monting) <ok>
polecam klubowicza za konkret oraz dobra cene <ok>
zdjecia z montazu juz wkrotce.
[ Dodano: 2008-01-13, 13:38 ]
i listwy sa zalozone
- Audi B4 2.0
- Forum Audi 80
[b4] Zderzak przedni - dokladanie kierunkowskazow
witam, otóż mam w b4 halogeny i chciałbym dolozyc do nich kierunki.
Mam pytanie czy ktos z forumowiczow wycinal miejsce w listwie na kierunki czy ratuje mnie tylko kupno listwy z wycieciem, ktorej ciezko jest dostac
Mam pytanie czy ktos z forumowiczow wycinal miejsce w listwie na kierunki czy ratuje mnie tylko kupno listwy z wycieciem, ktorej ciezko jest dostac
Ostatnio zmieniony 12 mar 2010, 08:57 przez Audi B4 2.0, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Audi B4 2.0
- Forum Audi 80