Przywitaj się z nami
-
Bartek_garage
- Forum Audi 80

- Imię: Bartek
- Model: Audi 80 B2
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.2 KV
Re: Przywitaj się z nami
Witam wszystkich bardziej i mniej zagorzałych fanów marki. Udało mi się upolować 80 b2 coupe GT pozdrawiam
- m..m
- Forum Audi 80

- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B3
- Silnik: 2.0 3A
Cześć
Jestem Michał, z Łodzi, użytkownik ślicznej coupejki w wersji B3, z silnikiem 2,0 w wersji 3A.
A jak się dowiedziałem o forum?
Cóż, od kilku lat moja Audiczka stara się o tytuł "Miss Lawet XXI wieku", więc szukając po internetach wskazówek i pomysłów jak zmusić jej silnik do pracy, natknąłem się na Wasze Forum.
Pozdrawiam
M..M
Jestem Michał, z Łodzi, użytkownik ślicznej coupejki w wersji B3, z silnikiem 2,0 w wersji 3A.
A jak się dowiedziałem o forum?
Cóż, od kilku lat moja Audiczka stara się o tytuł "Miss Lawet XXI wieku", więc szukając po internetach wskazówek i pomysłów jak zmusić jej silnik do pracy, natknąłem się na Wasze Forum.
Pozdrawiam
M..M
-
bumir
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.9 1Z
Cześć wszystkim miłośnikom audi 80! Mam na imię Piotr jestem z poznania i właśnie niedawno kupiłem swojego pierwszego w życiu kabrioleta:) rok 2000, silnik 1,9tdi kolor santorini blau. Na forum natrafiłem przypadkiem w internecie szukając sprawdzonej wiedzy na temat tego auta. Chętnie będę korzystać z wiedzy tu zawartej a także w miarę możliwości podzielę się swoimi doświadczeniami. Pozdro
-
Michael34
- Forum Audi 80

- Imię: Michal
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1,8 AEB
Witam
Witam wszystkich
Znalazłem forum i mam nadzieję że ktoś mi pomoże. Moja historia z audi zaczęła się z 2 lata temu kupiłem audi w cabrio miejac nadzieję że je szybko wyremontuje i będzie się nim cieszyl, lecz wszystko się pogmatwało w momencie gdzie znajomy namówil mnie na zmianę silnika z 2.3 na 1.8t co niepowiem ze jest złym pomysłem. Tylko chłopu Coś szczelilo w plecach i koniec. Nie może już nic zrobić a cała sytuacja doprowadziła do tego że zabieram auto od niego. Potrzebuję wiedzy wskazówek jak zrobić tego swapa pozadnie. Z góry dzięki za pomoc
Znalazłem forum i mam nadzieję że ktoś mi pomoże. Moja historia z audi zaczęła się z 2 lata temu kupiłem audi w cabrio miejac nadzieję że je szybko wyremontuje i będzie się nim cieszyl, lecz wszystko się pogmatwało w momencie gdzie znajomy namówil mnie na zmianę silnika z 2.3 na 1.8t co niepowiem ze jest złym pomysłem. Tylko chłopu Coś szczelilo w plecach i koniec. Nie może już nic zrobić a cała sytuacja doprowadziła do tego że zabieram auto od niego. Potrzebuję wiedzy wskazówek jak zrobić tego swapa pozadnie. Z góry dzięki za pomoc
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Cześć nowi Klubowicze.
Poza przywitaniem się (i bardzo dobrze)
, mając np. problemy z autem Audi 80, tuningiem, naprawą itd itd wysyłajcie własne tematy.
"Forum Techniczne" , "Tuning, rezanie, stylizacja" itd. 
Poza przywitaniem się (i bardzo dobrze)
-
Quattro 2_8 AAH
- Forum Audi 80

- Imię: Pawel
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Witam wszystkich
Ja i moja B4 jesteśmy z Bydgoszczy - sedan 2.8 quattro 1994r.
Pozdrawiam , Paweł.
Pozdrawiam , Paweł.
-
Karoll101
- Forum Audi 80

- Imię: Karol
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.6 CY
Witam wszystkich. Mam na imię Karol. Kupiłem Audi 80 b2 Formel E. Miło mi do was dołączyć.
-
Krzysiek87
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Silnik: 1.8 NE/JV
Witam jestem Krzysiek
,posiadam Audi 80 b3 '89 1.8 S (od nie dawna mam sędziwą Audiczkę) jestem z Lubelskiego,okolice Hrubieszowa.
-
Alon198905
- Forum Audi 80

- Imię: Piotr
- Silnik: 2.0 ABT
Witajcie, Piotr z Płocka - fan marki audi już od długiego czasu
. Mogę pomóc w tematach typu - sprawdzenie nr. części po VIN itp (ASO ;p )
-
Jarsson97
- Forum Audi 80

- Imię: Jarek
- Silnik: 1.8 JN+lpg
Witam! Mam na imię Jarek, jestem z lubelskiego
Romontuję audiczkę 1.8S od podstaw, dlatego tez zarejestrowałem się na tym forum! Mam nadzieję, że również będę mógł na Was liczyć 
-
miras404
- Forum Audi 80

- Imię: Miroslaw
- Silnik: 1.6 JK
Cześć. Tu Mirek. Mam od 2 lat audi 80 b3 1.6D 54KM JK bieda wersja. Leszno Wlkp. Pozdrawiam
-
radosny95
- Forum Audi 80

- Imię: Radoslaw
- Silnik: 2.0 ABK
Cześć jestem Radek. Posiadam Audi 80 B4 2.0 Abk w automacie. Jestem z okolic Bartoszyc. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
-
LukeThePear
- Forum Audi 80

- Imię: Łukasz
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Cześć!
Z tej strony Łukasz. Poznań.
B4 Avant 1.9TDI Pierburg
Pozdrawiam!
Z tej strony Łukasz. Poznań.
B4 Avant 1.9TDI Pierburg
Pozdrawiam!
-
Robal80
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Silnik: 1.6 DT
Tu Robal,
Mam nadal audi 80 1.6S - 2 drzwiowe kupione przez Ojca w roku moich urodzin tj. 1980

Trochę podupadło bo ostatnie parę lat stało pod chmurą, ale teraz już w garazyku sobie stoi i chcę zrobić następujące ruchy:
-derudyzacja (wszystko co kryje rudego odkręcić, rudy won, podkłady i zabezpieczenia) - koszt Ok. 1000 + moja robótka
-wyprowadzenie płaszczyzn i może nowy pas tylny bo kiedyś była tam lekko trafiona - koszt Ok 500 i moja robótka
-na biało w obszarach technicznych (komory) - sam, koszt Ok 500
-lakier karoserii Ok 8000 tyś - zlecę (kolor biały alpen weiss jak w oryginale tyle że dodatkowo klar)
-z wnętrza won ze starymi fotelami i kanapami na rzecz czegoś aktualniejszego z gamy audi (jakieś zdrowe fotele od A4 i jak trzeba to przez tapicera) - budżet Ok 4000 zł
-felgi ... będę pytał na forum bo nie wiem co dać, poza tym, że chcę 16”... czy ronale jak w klasyku, czy bbs’y czy coś co mi się podoba czyli 5-cio ramienne...
-zderzaki i progi jak w oryginale tj. Chude
-silnik.... to też na forum będę pytał... najchętniej to samą głowicę bym wymienił by mieć wtryski i cewki na cylindrach... bo jak widzę ten gaźnik lub palec rozdzielacza to mam wspomnienie samych problemów... choć zdrowe 1.8T miło by było widziane - budżet Ok 8000 tyś
-zawieszenie: może lekko w dół , ale chcę by miała tez takie własności terenowe jak ma bo czasem druzką polną się pojedzie
Mam nadal audi 80 1.6S - 2 drzwiowe kupione przez Ojca w roku moich urodzin tj. 1980
Trochę podupadło bo ostatnie parę lat stało pod chmurą, ale teraz już w garazyku sobie stoi i chcę zrobić następujące ruchy:
-derudyzacja (wszystko co kryje rudego odkręcić, rudy won, podkłady i zabezpieczenia) - koszt Ok. 1000 + moja robótka
-wyprowadzenie płaszczyzn i może nowy pas tylny bo kiedyś była tam lekko trafiona - koszt Ok 500 i moja robótka
-na biało w obszarach technicznych (komory) - sam, koszt Ok 500
-lakier karoserii Ok 8000 tyś - zlecę (kolor biały alpen weiss jak w oryginale tyle że dodatkowo klar)
-z wnętrza won ze starymi fotelami i kanapami na rzecz czegoś aktualniejszego z gamy audi (jakieś zdrowe fotele od A4 i jak trzeba to przez tapicera) - budżet Ok 4000 zł
-felgi ... będę pytał na forum bo nie wiem co dać, poza tym, że chcę 16”... czy ronale jak w klasyku, czy bbs’y czy coś co mi się podoba czyli 5-cio ramienne...
-zderzaki i progi jak w oryginale tj. Chude
-silnik.... to też na forum będę pytał... najchętniej to samą głowicę bym wymienił by mieć wtryski i cewki na cylindrach... bo jak widzę ten gaźnik lub palec rozdzielacza to mam wspomnienie samych problemów... choć zdrowe 1.8T miło by było widziane - budżet Ok 8000 tyś
-zawieszenie: może lekko w dół , ale chcę by miała tez takie własności terenowe jak ma bo czasem druzką polną się pojedzie
-
xBbyHaze
- Forum Audi 80

- Imię: Ysia
- Silnik: 2.0 ABT+lpg
Cześć, tu Marysia. Od dziś szczęśliwa posiadaczka audi 80 b4, 2.0 abt 94rok. Mamy tu kogoś z Dolnego Śląska? :]