Audi 80 cabrio 2.8 V6 by Wicia
- JakiBoY
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1,8 AEB
- Kontakt:
Re: Audi 80 cabrio 2.8 V6 by Wicia
Ładnie. Te zimne luty to spory problem. U mnie od początku po przekręceniu kluczyka na otwartym dachu szyby wszystkie się opuszczają 15 cm. Na otwartym dachu z centralnego przycisku działa tylko szyba kierowcy natomiast na zamkniętym z centralnego przycisku wszystkie działają. Tak samo nie pokazuje mi kontrolki oleju ale jak wyjmę jakokolwiek bezpiecznik ze skrzynki to wtedy przy zapłonie kontrolka działa.. Takie to zagwozdki elektryczne mam. To pierwsze może być wina lutów, jakiegoś sterownika a może przycisku a to drugie na bank jakieś kabelki nie podłączone, może masa gdzieś. Nie wiem
-
- Forum Audi 80
- Imię: Tomek
- Model: Audi 80 B4
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
W temacie niby cisza ale dzieje się. Do Audi ostatecznie wpadły pomarańczowe kierunki.
Dach wyczyszczony ( w sumie brudny to on nie był) i zaimpregnowany. W trakcie eksploatacji wyszła kolejna usterka – „wypierdziały” się głośniki z tyłu. Po ściągnięciu boczków ukazał się następujący widok:
Szybki zakup nowego sprzętu:
Trochę pracy i nowy sprzęt zamontowany:
Audiofilom pewnie będzie dużo brakować, ale to w końcu weekendowy samochód
Kolejne km lecą i cieszą. Obecnie testuje spalanie na Pb bo gazu wychodzi między 11 a 15l/100km.
Upały, upewniły mnie w przekonaniu, że w cabrio klima jest konieczna. Nawet bez dachu w upałach się przydaje.
Dodatkowo standardowa przypadłość czyli nierolujące się całkowicie pasy. Solidne pranie pasy chodzą idealnie.
Umówiony już jestem z zwycięzcą aukcji z WOŚP na dwugodzinną przejażdżkę to również cieszy.
W między czasie pojawiło się kilka ofert kupna ale ………
Dach wyczyszczony ( w sumie brudny to on nie był) i zaimpregnowany. W trakcie eksploatacji wyszła kolejna usterka – „wypierdziały” się głośniki z tyłu. Po ściągnięciu boczków ukazał się następujący widok:
Szybki zakup nowego sprzętu:
Trochę pracy i nowy sprzęt zamontowany:
Audiofilom pewnie będzie dużo brakować, ale to w końcu weekendowy samochód
Kolejne km lecą i cieszą. Obecnie testuje spalanie na Pb bo gazu wychodzi między 11 a 15l/100km.
Upały, upewniły mnie w przekonaniu, że w cabrio klima jest konieczna. Nawet bez dachu w upałach się przydaje.
Dodatkowo standardowa przypadłość czyli nierolujące się całkowicie pasy. Solidne pranie pasy chodzą idealnie.
Umówiony już jestem z zwycięzcą aukcji z WOŚP na dwugodzinną przejażdżkę to również cieszy.
W między czasie pojawiło się kilka ofert kupna ale ………
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Oj tam... Tomku, toć to proste jak znajdziesz czas, możliwości.Audiofilom pewnie będzie dużo brakować, ale to w końcu weekendowy samochód
(...)
"To sem ja". Co prawda nie cabrio.
archiwum-zdjec/doc-lato-2007-gadzety-on ... t5513.html
Ogólnie... gratuluję Ci.
Ps: luknij na taschki: http://www.taschki.pl/index1.php?id=2
-
- Forum Audi 80
- Imię: Daniel
- Model: Inny
- Silnik: 2.3 NG