Hola Hola , jaka zawiść , po prostu parę 3kropków , w internecie oznacza <myślenie> heh.
Od kiedy szczerość oznacza zawiść ;////
Dzięki Ufola projektowi ostatecznie przekonałem się do SLG Więć i moja b3 będzie chciała być tam oddana jeszcze w tym roku.
Cieszę się również , im więcej audiczek w Polsce odpicowanych tym lepiej. A z V8 to już poezja.
MAm ziomka z bmw 740 ciężka w automacie frunie . A coupe ? w manualu ? 340km ? To to musi lecieć nad ziemią dosłownie UFO haha
Btw. Fajny fanpage Audi Coupe Gang Bloku
ACQ 4.2 V8 341 KM / 417 NM
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Każdy ma tak, że jak wyda ciężko zarobione pieniądze to potem rozmyśla czy oby na pewno tak miało być. Widząc jak z każdą chwilą po odbiorze gęba mu się coraz bardziej cieszyła albo jak mi uciekał...gdzie Espace nie jest wolny.
Jest jeszcze w szoku jak to jeździ a dwa, że na 99% ma już kolejny pomysł na ten samochód
Jest jeszcze w szoku jak to jeździ a dwa, że na 99% ma już kolejny pomysł na ten samochód
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
...tak, projekt żyje, kilka lat minęło więc czas na kilka zabiegów, które znowu wykończą portfel:
1. zmiany wnętrza , fotele, deska, audio na bose z BT audi
2. usunięcie rudej z miejsc pokolizyjnych innymi słowy blacharka lewego tylnego błotnika z poszerzaniem obu
3. odnowa powłoki lakierniczej całościowo z zachowaniem magicznego LZ3T
4. regeneracja / odbudowa zestawu hamulcowego (6 lat=16tysKM)
5. odświeżenie oświetlenia zewnętrznego
6. zmiana kilku nieodłącznych elementów nadwozia aby było bardziej indywidualne
prace w toku, zdjęcia na koniec, chyba
1. zmiany wnętrza , fotele, deska, audio na bose z BT audi
2. usunięcie rudej z miejsc pokolizyjnych innymi słowy blacharka lewego tylnego błotnika z poszerzaniem obu
3. odnowa powłoki lakierniczej całościowo z zachowaniem magicznego LZ3T
4. regeneracja / odbudowa zestawu hamulcowego (6 lat=16tysKM)
5. odświeżenie oświetlenia zewnętrznego
6. zmiana kilku nieodłącznych elementów nadwozia aby było bardziej indywidualne
prace w toku, zdjęcia na koniec, chyba
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Re:
Pany zdjecia w galerii...
Update 12.2021
Auto wstępnie poskładane, jeździ ale jeszcze trochę zostało do skończenia.
Były przeboje przy składaniu słupków przedniej szyby bo oczywiście brak uchwytów i zbiornik spryskiwacza nie wchodził pod błotnik z racji wlotu... brakowało jedynie 10 cm żeby spasować, ale finalnie się udało za sprawą uporu i opalarki poprzez przemodelowanie zbiorniczka.
Fotele przednie udało się zamontować na opracowanych przez siebie mocowaniach gdyż fotele mają szynę w szynie do suwania.
Mam problem z lusterkami gdyż sterowane są nie prądem jak stare a sterownikiem czyli masą i pojawił się problem natomiast opcja składania działa bez zarzutu, teraz jeszcze podłączyć kierunki trzeba
Muszę przeprowadzić weryfikację szczelności bo kałuża pod nogami pasażera się pojawiła, na szczęście dywanu jeszcze nie wsadzałem więc pięknie siadło na wyklejonej matami podłodze
...kolejne dopieszczanie niebawem bede opisywał, wiosna 2022 może uda się wykończyć
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Silnik: 2.0 6A
Re: ACQ 4.2 V8 341 KM / 417 NM
Michał, jestem w szoku. Ostry remont blacharki ale finał świetny. Przypominam, że lata temu miałem kupić to coupe tylko wtedy nie pasował mi lakier. Mega teraz to wygląda.
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Kontakt:
Właśnie ten kolor robi gnój w głowie. Co prawda jedna rzecz mi tu nie pasuje ale Ufek wie jaka Nie chciał mnie posłuchać...jak zawsze zresztą Ciekawe czy jego patent się sprawdzi?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Daniel
- Nadwozie: Cabrio
Coupe naprawdę robi wrażenie
Dokładnie obejrzane w Toruniu na AKP
Dokładnie obejrzane w Toruniu na AKP