[B3 1.8 PM] mozntaz szyb elektryccznych
[B3 1.8 PM] mozntaz szyb elektryccznych
dzień dobry przepraszam administracje za kolejny temat ale przeczytalem 18 stron tematow i nie znalazłem do konca czego szukam.
otoz czy ma ktoś ma ele szyby z przodu w B3? mam wiązke i potrzebuje ocen czy jest kompletna do zamontowania.
problem jest taki ze jeden silnik kierowcy ma wejscie przy przelacznikach w panelu drzwi kierowcy a od stony pasazera jest tylko wtyczka na przelacznik a nie ma kostki na silnik drzwi pasazera.gdzie powinny byc wtyczka od strony pasazera do silnika mechanizmu...
ponadto mam pytanie trzy kable maja kostki a niebieski i ten drugi sa odciete, wie ktos od czego to???
prosze pomozcie wierze w to forum ze ktos mi to wytlumaczy
[/quote][/code]
otoz czy ma ktoś ma ele szyby z przodu w B3? mam wiązke i potrzebuje ocen czy jest kompletna do zamontowania.
problem jest taki ze jeden silnik kierowcy ma wejscie przy przelacznikach w panelu drzwi kierowcy a od stony pasazera jest tylko wtyczka na przelacznik a nie ma kostki na silnik drzwi pasazera.gdzie powinny byc wtyczka od strony pasazera do silnika mechanizmu...
ponadto mam pytanie trzy kable maja kostki a niebieski i ten drugi sa odciete, wie ktos od czego to???
prosze pomozcie wierze w to forum ze ktos mi to wytlumaczy
[/quote][/code]
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
czyli reasumujac wystarczy tylko przelacznik na strone pasażera?Piotrekdriver1 pisze:Wtyczka od strony pasażera wchodzi we włącznik i tak samo wtyczka od silnika.
Co do kabli to ten brą-owy z żółtym to krancówka drzwi a niebieski sygnał DF z alternatora.Pojawia się na nim +12V po odpaleniu samochodu.
a te trzy kable ze zdjecia?
- Piotrekdriver1
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- Imię: Damian
- Model: Audi 90 B3
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Re: [B3 1.8 PM] mozntaz szyb elektryccznych
Witam, czy w A80 b3, które nie były wyposażone w elektryczne szyby, jest wtyk od krańcówki lewych, przednich aby podłączyć go do modułu sterowania szybami? Czy należy wpiąć się na dziko w przweód od krąńcówki drzwi?