Hej, czytam i czytam i zazwyczaj jest tak ze nie ma buzera po otwarciu drzwi albo ze lampka nie swieci itd. Ja mam problem taki :
Bez radia ( kosta org nie pocieta ) wszystko jest ok, lampka reaguje na otwarcie drzwi buczek buczy po wyjeciu kluczyka i zostawieniu swiatel lub kierunkowskazu i jest wsystko ok , ale gdy tylko wepnę radio gamma cc wylączone w aucie jest wszystko wyjmuje kluczyk cisza otwieram drzwi buczy. W aucie nic nie jest załączone a buzer buczy jak otworze drzwi kierowcy tylko z wpiętymi iso do radia? Gdzie jest problem wie ktoś Pozdrawiam
[B4 coupe ABC] buzer w liczniku a otwarcie drzwi?
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Re: [B4 coupe ABC] buzer w liczniku a otwarcie drzwi?
Biały w iso radia, tam ma być napięcie tylko na włączonym radiu, jest to jednocześnie zasilanie wzmacniacza anteny i informacja dla MC/AC że jest włączone radio..
Widocznie radio jest uszkodzone i cały czas podaje napięcie bez względu że jest wyłączone.
Widocznie radio jest uszkodzone i cały czas podaje napięcie bez względu że jest wyłączone.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Arek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.6 ABC
Re: [B4 coupe ABC] buzer w liczniku a otwarcie drzwi?
Na to wygląda bo mam tam +-12v gdy radio jest wyłączone i buczy jak otworze drzwi. Jak wypne radio analogicznie nie ma tam 12v jest cisza jak powinno byc. Wiec wydaje się że radio.