Z tej strony Damian, auta jeszcze nie posiadam, ale zarejestrowałem się ponieważ zamierzam zakupić Audi 80 B4. Mieszkam w Rzeszowie. Do tej pory jeździłem A4 B7 1.8T Quattro w sedanie. W tym momencie zamarzyło mi się 80 B4 Szukam auta obowiązkowo z quattro, silniki jakie mnie interesują to 2.0 16V, 2.3, 2.6, a najlepiej 2.8 Jak już coś upoluje to na pewno się pochwale.
Cześć, tu Łukasz. Mieszkam w Świdniku. Forum znalazłem podczas szukania informacji o wycentrowaniu sprzęgła. Od niedawna jestem w posiadaniu Audi 80 B4 2.0 ABT 93r. które kupiłem za 1350zł i 0.5L bimbru. Auto miało już wadę gotującej się wody i wywaleniu się jej po zgaszeniu silnika. Aktualnie składam silnik po odświeżeniu. Auto trzeba odgruzować, ale nie jest tragiczne.
Siemanko jestem Oskar
Właśnie zakupiłem Audi 80 B3 2.0 sedana z 91'
które było jakimś tam moim małym celem teraz trzeba się za nie wziąć dlatego też tutaj do was dołączyłem.
Miło poznać
Witam jestem nowa na tym forum .Jestem ze Świdnicy . Od dłuższego czasu jestem posiadaczką Audi 80b3 1.8 benzyna na gaźniku pozdrawiam Wszystkich na forum
Cześć, mam na imię Maciek, jestem z Włodawy, przypadkowo stałem się posiadaczem Audi 80 b3 sedan 1.8S 90 KM 1986r. Auto jest w fazie przywracania mu życia i świerzości, ponieważ stała 3lata. Liczę na Waszą pomoc w kwestii technicznej. Pozdrawiam.
Witam serdecznie.
Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi B4 z 1994r.
Silnik ABK z lpg, sedan, klimatyzacja manualna.
Srebrny metalic ( jak narazie)
Pozdrawiam Edward z Łodzi.
Witam wszystkich.
Kiedyś już tu byłem, teraz znów zawitałem
Kiedys miałem B4 1.9TDI a obecnie Cabrio 2.6
Milo będzie znów odświeżyć stare kontakty oraz zawrzeć nowe.
Witam. Kiedyś miałem piękne Audi 80 quattro (b2) (2.1 136km KK), potem jeszcze przewinęła się 80 (b2) w wersji dwudrzwiowej (1.6 coś koło 110 km) a teraz rozglądam się za daily B4
Witam mam na imię Sebastian mieszkam w pomorskim, koło Kartuz. Kupiłem od kolegi Audi 80 B3 i właśnie prowadzę jego generalny remont pod żółte tablice. Forum znalazłem w google
Cześć Wszystkim. Od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 80 b4 1.9 tdi. Liczę że z forum u doskonale moje auto i poznam ciekawych speców. Pozdrawiam Mateusz
Mam na imię Rafał i jestem z Krakowa.
Jestem szczęśliwym posiadaczem od kilku lat Audi B4 Coupe Quattro i od miesiąca Audi Cabrio 2.0
Cieszę się, że trafiłem do grona takich entuzjastów marki