[80 B4 1.9 tdi 1z] uszczelka pod głowicą
[80 B4 1.9 tdi 1z] uszczelka pod głowicą
moze wieci jaki jest koszt wymiany uszczelki pod glowica
i czy duzo jest przy tym roboty
i czy duzo jest przy tym roboty
roboty dużo jeśli chce się dobrze zrobić a koszt zależy od stanu technicznego silnika
tu masz coś na temat
viewtopic.php?t=10629
tu masz coś na temat
viewtopic.php?t=10629
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
no ale gutek ma zamiar wymienić uszczelke i o to pyta a nie ma raczej zamiaru remontowac silnika...koszt wymiany uszczelki nieco ponad 300zł razem z planowaniem głowicy...
[ Dodano: 2008-01-06, 23:02 ]
p.s do administratora lub moderatora któr usunął mój post... to było pytanie i może wniosło by coś do tematu gdyby została udzielona na nie odpowiedź...
[ Dodano: 2008-01-06, 23:02 ]
p.s do administratora lub moderatora któr usunął mój post... to było pytanie i może wniosło by coś do tematu gdyby została udzielona na nie odpowiedź...
- Danek
- Forum Audi 80
- Imię: Damian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Do Hudego, pytanie jest postawione parę postów wyżej, to po pierwsze. Po drugie jak już zauważył tryni81 wszystko zależy od stanu głowicy i zakresu prac, więc podał zakres cen obejmujący wszelkie możliwe okoliczności. Po trzecie wreszcie wystarczyło do Twojego pytania dopisać to co napisałeś teraz i post pozostałby na miejscu.
- hudy
- Forum Audi 80
- Kontakt:
może w Warszawie maja takie ceny :mrgreen: ja dla przykładu powiem wam jak kumpel kupił passata z takim silnikiem jak my mamy.samochód był w strasznym stanie.do wymiany uszczelka pod głowica,planowanie głowicy, pierścienie,końcówki wtrysków,i turbina do regeneracji.może jeszcze pare pierdół ale teraz nie jestem w stanie ich wymienić...wszystko razem z robocizna wyszło 1600zł...
- hudy
- Forum Audi 80
- Kontakt:
700zł z groszami używana turbina po regeneracji.oddał swoja i przysłali mu ta zregenerowana z roczną gwarancją...reszta kasy na uszczelke itd... tez wydawało mi sie ze to wszystko więcej kosztuje i jak by ktoś mi powiedział ze taką cene ze dał nieco ponad 1600zł to bym go wyśmiał ale sam byłem przy kupnie samochodu i przy odbieraniu go od mechanika i wiem co musiało być i co było w nim zrobione...kyjo pisze:to niewiem jak to mozliwe skoro sama turbina do regeneracji to koszt ok 1000zł