Wyświetlacz temperatury zewnętrznej
-
- Forum Audi 80
- Imię: Damian
- Model: Audi 90 B3
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Wyświetlacz temperatury zewnętrznej
Witam, chcę założyć wyświetlacz temperatury zewnętrznej. Pytanie z jakim się zwracam, to czy wiązka zasilająca wyświetlacz jest zintegrowana z wiązka auta( np. wiązka zasilająca dodatkowe zegary jest zintegrowana z wiązka auta wyposażonego we wskaźniki), które wyjechało z fabryki z takim wyposażeniem czy jest oddzielenie poprowadzona, tak jak np. elektryczne szyby czy lusterka?
- Jarewa
- Forum Audi 80
- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Re: Wyświetlacz temperatury zewnętrznej
Ani tak ani tak. Jedynie standardem była jak był klimatronik. Reszta to nie była dokładka jedynie gotowe główne wiązki, wiec jak nie masz to nie szukaj że będzie bo w b4 juz oszczędzali i nie dawali na darmo.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Łukasz
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Robiłem dokładkę oryginalnego termometru latem w zeszłym roku od zera, łącznie z "wlutkami" w piny złączy licznikowych i zrobieniem nowego złącza na kostkach m/ż do samego termometru. Wszystko proste do ogarnięcia.
Czujnik mam zamiennik dedykowany do A4 B5 i wystaje z lewej kratki, bo inaczej przekłamywał mocno, kostka 2-pin na wiązce jest z wiązki silnikowej 1.9 TDI też od B5 - pasuje idealnie.
Czujnik mam zamiennik dedykowany do A4 B5 i wystaje z lewej kratki, bo inaczej przekłamywał mocno, kostka 2-pin na wiązce jest z wiązki silnikowej 1.9 TDI też od B5 - pasuje idealnie.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Łukasz
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Dołóż wiązkę wyświetlacza, to nie jest skomplikowane.
Jak jeszcze przewody zrobisz z ori kolorami i puścisz pod maską w czarnej gładkiej rurce PVC tak jak oryginały to tylko tryty i tak dość dyskretnie zdradzą nieoryginalny montaż.
Jak jeszcze przewody zrobisz z ori kolorami i puścisz pod maską w czarnej gładkiej rurce PVC tak jak oryginały to tylko tryty i tak dość dyskretnie zdradzą nieoryginalny montaż.