Może i ja podjadę choć mam kawałek z TDI
[ Dodano: 2018-02-28, 20:41 ]
Może nie na temat ale trudno będzie szybciej
Szukam osoby która ogarnia dobrze diesle . Silnik nie ma mocy . Szukam osoby z łódzkiego może być Łódź mieszkam 20 km od Rawy mazowieckiej
[Łódź] Zacznijmy spoty od nowa ;p
-
- Forum Audi 80
- Imię: Bartłomiej
- Model: Audi 90 B3
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KV
Nie, ale zawsze można go reanimować
Jeżeli ktoś by chciał spotkać się niekoniecznie w wyłącznym towarzystwie fanów Audi to polecam zlot klasyków w Skierniewicach, który odbędzie się w niedzielę 12 maja na Skierniewickim rynku. Byłem w tamtym roku na zakończeniu sezonu i naprawdę było co oglądać i z kim rozmawiać. Osobiście nie wiem czy będę z moją Audicą, jako iż chwilowo przebywam w Gdańsku, ale to się jeszcze zobaczy.
Link do wydarzenia:
Jeżeli ktoś by chciał spotkać się niekoniecznie w wyłącznym towarzystwie fanów Audi to polecam zlot klasyków w Skierniewicach, który odbędzie się w niedzielę 12 maja na Skierniewickim rynku. Byłem w tamtym roku na zakończeniu sezonu i naprawdę było co oglądać i z kim rozmawiać. Osobiście nie wiem czy będę z moją Audicą, jako iż chwilowo przebywam w Gdańsku, ale to się jeszcze zobaczy.
Link do wydarzenia:
Re: [Łódź] Zacznijmy spoty od nowa ;p
Witam
Może tak zlot w okolicach etm?
Może tak zlot w okolicach etm?
-
- Forum Audi 80
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B3
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.8 PM
Re: [Łódź] Zacznijmy spoty od nowa ;p
Witam, witam. Po 12 latach znów tu zaraz chyba wrócę. Ktoś jeszcze żyje ze starej ekipy? Pawelec znów ten szajs rozkrecamy