[b3] Drzwi - wygladzanie przetloczen ?
[b3] Drzwi - wygladzanie przetloczen ?
Cześć chłopaki!
W ostatnim czasie chodzi mi po głowie wygładzenie drzwi tylko nie wiem jeszcze za bardzo jak to zrobić. Dlatego chciałem się was poradzić jak to można zrobić? Czy może widział ktoś 80 wygładzoną ? Może macie jakieś foto?
Teraz pokarze Foto co chce wygładzić!
Bardzo proszę o krytykę i pozytywne komentarze.Czy to w ogóle ma sens?
(Dodam że mam komplet drzwi do zabawy, kupiłem za grosze) Dlatego może coś podpowiecie i może coś sie zreza:)
Pozdrawiam
W ostatnim czasie chodzi mi po głowie wygładzenie drzwi tylko nie wiem jeszcze za bardzo jak to zrobić. Dlatego chciałem się was poradzić jak to można zrobić? Czy może widział ktoś 80 wygładzoną ? Może macie jakieś foto?
Teraz pokarze Foto co chce wygładzić!
Bardzo proszę o krytykę i pozytywne komentarze.Czy to w ogóle ma sens?
(Dodam że mam komplet drzwi do zabawy, kupiłem za grosze) Dlatego może coś podpowiecie i może coś sie zreza:)
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 28 mar 2010, 23:41 przez krzyzak11, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Niop też właśnie tak myślę non stop co z tym zrobić żeby to ładnie wyglądało i nie zepsuć uroku autka mimo że rezanko robiłbym na starych drzwiach. zderzak tylny też mam to można byłoby spróbować zaszpachlować tą linie na zderzaku i psiknąć zobaczyć jak to wyjdzie i jak to będzie wyglądać. Najlepiej byłoby jakby była jakaś fotka poglądowa bo tak to nie wiadomo czy jest sens sie za to brać.No ale jak człowiek nie spróbuje to sie nie dowie.
Najwyraźniej będę pierwszym wariatem rezającym drzwi:)
Czekam na jakieś sugestie.:)_
Najwyraźniej będę pierwszym wariatem rezającym drzwi:)
Czekam na jakieś sugestie.:)_
kurde to o co chodzi
tu jest link do kolegi z forum i mojego bylego auta teraz juz powinno zadzialac
viewtopic.php?t=11037
tu jest link do kolegi z forum i mojego bylego auta teraz juz powinno zadzialac
viewtopic.php?t=11037
No teraz działa:)
Spróbuje i tak leżą te drzwi bezłużyteczne to po co maja korniki je gryźć? I tak furrory pieniężnej na nich nie zrobię a może wyjdzie całkiem fajny efekt i jeszcze jak kolega will namiesza mi farby czarnej metalik to od razu psikam całą furę:)
Gdy już wezmę sie ostro do pracy to będę wrzucał foty na bierząco.
A tymczasem dziękuje chłopaki za zainteresowanie.
Pozdrawiam Krzyżak
Spróbuje i tak leżą te drzwi bezłużyteczne to po co maja korniki je gryźć? I tak furrory pieniężnej na nich nie zrobię a może wyjdzie całkiem fajny efekt i jeszcze jak kolega will namiesza mi farby czarnej metalik to od razu psikam całą furę:)
Gdy już wezmę sie ostro do pracy to będę wrzucał foty na bierząco.
A tymczasem dziękuje chłopaki za zainteresowanie.
Pozdrawiam Krzyżak