[80 b4 1.9 TDI 1Z] CHIP TUNING
-
Xtremer
- Forum Audi 80

- Imię: Sergiu
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Re: [80 b4 1.9 TDI 1Z] CHIP TUNING
niestety już tego nie robi
- Krzysiek 84
- Junior Admin

- Imię: Krzysiek
Tylko munior Ci moze pomóc
-
Xtremer
- Forum Audi 80

On też już tego nie robi. Szukałem czegoś więcej niż stage1. Może znalazłem kogoś w Rumunii. Wrócę z recenzją.
Bardzo mnie zmartwiłeś, bo właśnie chciałem do niego uderzyć. Trochę za długo dojrzewałem to tej decyzji.
Pytałeś go osobiście czy to informacja od "kogoś" ? Fakt, że dawno nie pisał na forum.
Jeśli ktokolwiek wie co z Muniorem niech da znać.
pzdr
kapitan
-
Xtremer
- Forum Audi 80

Zapytałem go osobiście. Ale właśnie dostałem wiadomość z Rumunii. Wydaje się to trudniejsze niż się spodziewałem, ale facet się nie poddał... jeszcze
)
-
Xtremer
- Forum Audi 80

Mówiłem, że wrócę z recenzją.
Wcześniej miałem Stage1 dla standardowych komponentów, ale z wtryskiwaczami Bosch 0,216 (wyregulowanymi do 200/310 barów), hybrydą T2 od Filipa i wałkiem rozrządu SDI. Samochód jeździł świetnie, ale trochę dymił, IQ nie było regulowane.
Z tym nowym oprogramowaniem samochód nie jest tak brutalny na początku, ale daje trochę lepsze przyspieszenie na wyższych obrotach. Nie sądzę, żebym zyskał dużo mocy, na pewno poniżej 10 KM, ale jest ciszej i chłodniej. Mam termostat 80 stopni i wcześniej przy prędkościach autostradowych utrzymywał się na poziomie 85 stopni, teraz utrzymuje się na poziomie 80. i teraz jest o wiele mniej dymu. Prawie zero.
Czy ktoś wie, dlaczego nie widzę zdjęć? Nawet tego, które wrzuciłem na Imgur i podałem link. Widzę tylko "."
![Obrazek]()
https://imgur.com/a/fWA3MjG
Wcześniej miałem Stage1 dla standardowych komponentów, ale z wtryskiwaczami Bosch 0,216 (wyregulowanymi do 200/310 barów), hybrydą T2 od Filipa i wałkiem rozrządu SDI. Samochód jeździł świetnie, ale trochę dymił, IQ nie było regulowane.
Z tym nowym oprogramowaniem samochód nie jest tak brutalny na początku, ale daje trochę lepsze przyspieszenie na wyższych obrotach. Nie sądzę, żebym zyskał dużo mocy, na pewno poniżej 10 KM, ale jest ciszej i chłodniej. Mam termostat 80 stopni i wcześniej przy prędkościach autostradowych utrzymywał się na poziomie 85 stopni, teraz utrzymuje się na poziomie 80. i teraz jest o wiele mniej dymu. Prawie zero.
Czy ktoś wie, dlaczego nie widzę zdjęć? Nawet tego, które wrzuciłem na Imgur i podałem link. Widzę tylko "."
https://imgur.com/a/fWA3MjG