Witam mam podejzenie o walniety czujnik g80
bylem u fachowca i powiedzial mi ze nowy wtrysk sterujacy kosztuje ok800zl
ale on wymieni mi cale wnetrze wtrysku za 180 zl z robocizna
Mam pytanie czy jest to mozliwe i czy ten zabieg mi pomoze tzn. czy wymienic idzie ten czujnik?
[1Z wtrysk] gdzie jest czujnik g80
szarpie podczas jazdy ale nigdy nie wiadomokiedy to nastapi nieraz przy 50/h innym razem przy 130/h i jak go walnalem kluczem tak jak mi tu koledzy poradzilito tez mi szarpnal wiec chyba to bedzie to a ten mechanior to tak mi doradzil ale czy on ma pojecie to nie wiem ponoc on sie tylko tym zajmuje wtryski i turbiny
Re: [1Z wtrysk] gdzie jest czujnik g80
:shock: pierwsze słysze ....janes100 pisze:Witam mam podejzenie o walniety czujnik g80
Mam pytanie czy jest to mozliwe i czy ten zabieg mi pomoze tzn. czy wymienic idzie ten czujnik?
[ Dodano: 2008-01-11, 14:15 ]
nie zawsze Vag pokaze bład czujnika G80 ...przemik pisze:.. i podpiac VAG...
Re: [1Z wtrysk] gdzie jest czujnik g80
Pewnie nie pamietasz spanky ale kiedys jak mialem przerwany kabelek od wtrysku sterujacego do ECU to po podlaczeniu VAG byl bład zapisany...chlopaki w Diagtroniku mowili ze czasami sie zapisuje a czasami nie...spanky pisze::shock: pierwsze słysze ....janes100 pisze:Witam mam podejzenie o walniety czujnik g80
[ Dodano: 2008-01-11, 14:15 ]nie zawsze Vag pokaze bład czujnika G80 ...przemik pisze:.. i podpiac VAG...
[+]
oraz witam serdecznie kolege z AKP..
Pozdrawiam