[80 B3 1.8 JN] problem z instalacją (oświetlenie)
-
- Forum Audi 80
[80 B3 1.8 JN] problem z instalacją (oświetlenie)
Witam Wszystkich serdecznie i zwracam się z prośbą o pomoc. Może ktoś spotkał się z takim problemem mianowicie. Jak włącze pozycje działa podświetlanie zegarów,konsoli, podświetlanie tablicy (czyli wszystko za co odpowiada bezpiecznik 14). Natomiast po włączeniu swiateł wszystko to ginie a światła działają poprawnie. Przekopałem się przez całą instalację i skończyły mi się pomysły.
Na 99 % tam trzeba szukać-w tej pozycji-świateł mijania pewnie nie ma też tzw.postojowych-po rozebraniu będzie to widaćmazi pisze:najprawdopodobniej nawalil wylacznik swiatel ten pod kirownica
- w audi 80 czegoś takiego nie ma,chyba,że ktoś sobie dorobi.kubik pisze:Bo tak działa kontrolka od świateł mijania
-
- Forum Audi 80
Był jakiś czas temu obszerny temat o tej kontrolce i moge cie zapewnic ze wszystko jest orginał, kontrolke znalazłem jak zminiłem zegary z big bena na obrotek, jest na drugim miejscu w drugiej kolumnie. Ma normalna ikone, mam zegary UN4 wcześniej VDO. Wystarczyło tylko podłączyć przewód z pająka do niebieskiej wtyczki i włożyć żarówkę i wszystko gra. Działa inaczej niż w innych autach, taka przypominajka.assai pisze:- w audi 80 czegoś takiego nie ma,chyba,że ktoś sobie dorobi
Specjalnie odszukałem ten temat jak pocztasz to uwierzysz.
audi80.pl/viewtopic.php?t=1686&highlight=kontrolka+%B6wiate%B3+mijania