Witam mam problem przy przyspieszaniu przy predkosci mniej wiecej 120km pedał gazu wcisniety do konca a samochod przy 120 przyhamowuje i na wcisnietym pedale do konca jedzie caly czas 120 km jak popuszcze gaz i wcisne znow to idzie normalnie do 160 i dalej co jest w czym problem
Mam Audi 1.9 TDi 90km z 95 roku
skóra drewno podgrzewane siedzenia elektryczne przednie szyby lusterka szyber w sumie to wersja wypasiona i mam dwa dodatkowe pytania
czy ten model ma tempomat i podgrzewanie lusterek jest pod tym samym przyciskiem co podgrzewanie tylniej szyby
bardzo prosze o pomoc pozdrawiam
[80 B4 1.9TDi] problem przy przyspieszaniu
[80 B4 1.9TDi] problem przy przyspieszaniu
Ostatnio zmieniony 07 paź 2007, 14:07 przez djpawcio1, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: [80 B4 1.9TDi] problem przy przyspieszaniu
obstawiam zaworek N75 i przy okazji wymień przewody.djpawcio1 pisze:Witam mam problem przy przyspieszaniu przy predkosci mniej wiecej 120km pedał gazu wcisniety do konca a samochod przy 120 przyhamowuje i na wcisnietym pedale do konca jedzie caly czas 120 km jak popuszcze gaz i wcisne znow to idzie normalnie do 160 i dalej co jest w czym problem
Mam Audi 1.9 TDi 90km z 95 roku
skóra drewno podgrzewane siedzenia elektryczne przednie szyby lusterka szyber w sumie to wersja wypasiona i mam dwa dodatkowe pytania
czy ten model ma tempomat i podgrzewanie lusterek jest pod tym samym przyciskiem co podgrzewanie tylniej szyby
bardzo prosze o pomoc pozdrawiam
poszukaj już było.
a co do tempomatu to masz :?:
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Co do tempomatu to miałbys terowanie na mentce od kierunkowskazów, a podgrzewane lusterka włancza sie przyciskiem od grzania tylnej szyby, a jak chcesz sprawdzić czy masz to nawet mozesz właczyć i przyłożyć po chwili reke powinno być wyczuwalnie cieplejsze. Co do Twojego problmeu to tak jak pisza koledzy wyżej - masz notlaufa (tryb awaryjny). Po podłaczeniu vaga wszystko bedzie jasne. Powodzenia. <ok>djpawcio1 pisze: mam dwa dodatkowe pytania