[ALL] Elementy foteli podgrzewanych
Zielone przy fotelach a zolta od jednego przelacznika.OGr pisze:Obrazek
Mam coś takiego jak wyżej. Tylko nie wiem czy to do podgrzewania czy do przeciwmgielnych przednich ? Może ktoś to rozpoznać ?
Chcesz szczegółów pytaj na GG
Witam WSZYSTKICH!!! :)
Witam Wszystkich!!!
Kupiłem niedawno AUDI 90 2.3 '88...pierwsze MOJE AUTO :lol: :lol: :lol:
(Świerzak jestem to proszę o wyrozumiałość )
Śledze już jakiś czas Wasze Forum, czytam róźne posty... dzięki nim zrobiłem kilka rzeczy:))) - Dzięki wielkie Wam za to ...i męczą mnie te fotele..., otóż mam wersję z podgrzewanymi fotelami (przód) ale nie grzeją, wyciagnąłem przyciski z deski, sprawdziłem styki, przeczyściłem wszystko ładnie (powymieniałem żarówki - wszystkie bo żadna się nie świeciła :O) i teraz nie wiem co mam zrobić, piszecie, że trzeba rozebrać fotele i sprawdzić matę, bo to jest przyczyna braku ogrzewania zgadza się?
Mam jeszcze jedno pytanie (piszę tutaj żeby już nie poruszać kolejnego wątku)
Jak zdejmowałem przelączniki,to za jedna zaślepką miałem kostkę (zieloną) i nie wiem od czego ona jest, może ktoś wie? (zaznaczę że mam przyciski: podgrzewanie fotela, podgrzewanie tylnej szyby, światła przeciwmgielne: przednie i tylne, podgrzewanie fotela 2, samoróbka spryskiwaczy (to też chciałbym zrobić,żeby było oryginalnie), i 2 - zaślepki)
Z góry dziękuję i POZDRAWIAM:)
KAFAR :mrgreen:
Kupiłem niedawno AUDI 90 2.3 '88...pierwsze MOJE AUTO :lol: :lol: :lol:
(Świerzak jestem to proszę o wyrozumiałość )
Śledze już jakiś czas Wasze Forum, czytam róźne posty... dzięki nim zrobiłem kilka rzeczy:))) - Dzięki wielkie Wam za to ...i męczą mnie te fotele..., otóż mam wersję z podgrzewanymi fotelami (przód) ale nie grzeją, wyciagnąłem przyciski z deski, sprawdziłem styki, przeczyściłem wszystko ładnie (powymieniałem żarówki - wszystkie bo żadna się nie świeciła :O) i teraz nie wiem co mam zrobić, piszecie, że trzeba rozebrać fotele i sprawdzić matę, bo to jest przyczyna braku ogrzewania zgadza się?
Mam jeszcze jedno pytanie (piszę tutaj żeby już nie poruszać kolejnego wątku)
Jak zdejmowałem przelączniki,to za jedna zaślepką miałem kostkę (zieloną) i nie wiem od czego ona jest, może ktoś wie? (zaznaczę że mam przyciski: podgrzewanie fotela, podgrzewanie tylnej szyby, światła przeciwmgielne: przednie i tylne, podgrzewanie fotela 2, samoróbka spryskiwaczy (to też chciałbym zrobić,żeby było oryginalnie), i 2 - zaślepki)
Z góry dziękuję i POZDRAWIAM:)
KAFAR :mrgreen:
Mówisz i masz
viewtopic.php?t=10581&start=0
Tu masz foto-story Przekaźniki są oznaczone numerem 276 Wymiana banalna
Ja ostatnio kupiłem dwa po 20 zł/szt., ale liczą sobie i więcej
viewtopic.php?t=10581&start=0
Tu masz foto-story Przekaźniki są oznaczone numerem 276 Wymiana banalna
Ja ostatnio kupiłem dwa po 20 zł/szt., ale liczą sobie i więcej
Jeszcze problemem może być że masz część maty uszkodzonej... Ja tak miałem u siebie że siedzisko u kierowcy miało gdzieś przerwę i wtedy nic nie grzało w fotelu kierowcy... Odłączyłem siedzisko i teraz mam tylko oparcie grzane... Jak przyjdzie wiosna to będę starał się wymienić siedzisko żeby wszystko było jak trzeba <ok>
ZAŁAMKA!!!
Nie znam sie ale troche nie zaciekawie wyglada to co zobaczyłem jak zdjąłem
...i nie widziałem tam żadnych przekaźników, znalazłęm 2 kostki-sloty (zaznaczyłem strzałkami) Czy to są te od grznia foteli??
Drugie moje pytanie: To powiedźcie mi od czego jest ta zielona kostka??
i jeszcze 3 mi się nasunęło:-P: Czy da sie te kable od spryskiwaczy przeprowadzić pod oryginalne wejscie czyli przełącznik - wajchę przy kierownicy bez rozbebeszania deski ??
POZDRAWIAM
Nie znam sie ale troche nie zaciekawie wyglada to co zobaczyłem jak zdjąłem
...i nie widziałem tam żadnych przekaźników, znalazłęm 2 kostki-sloty (zaznaczyłem strzałkami) Czy to są te od grznia foteli??
Drugie moje pytanie: To powiedźcie mi od czego jest ta zielona kostka??
i jeszcze 3 mi się nasunęło:-P: Czy da sie te kable od spryskiwaczy przeprowadzić pod oryginalne wejscie czyli przełącznik - wajchę przy kierownicy bez rozbebeszania deski ??
POZDRAWIAM
To ja dodam coś o tych przekaźnikach.
Były dwa rodzaje przełączników regulacji:
1. tzw. "krótkie" - one miały po jednym przekaźniku pod deską o numerze 276
2. tzw. "długie" - i miały w sobie wbudowany przekaźnik (pod deską nic nie ma)
Chodzi o długośc włącznika <ok>
Jeśli jest taki jak regulacja świateł to ma pod deską przekaźniki :!: :!: :!:
Były dwa rodzaje przełączników regulacji:
1. tzw. "krótkie" - one miały po jednym przekaźniku pod deską o numerze 276
2. tzw. "długie" - i miały w sobie wbudowany przekaźnik (pod deską nic nie ma)
Chodzi o długośc włącznika <ok>
Jeśli jest taki jak regulacja świateł to ma pod deską przekaźniki :!: :!: :!: