Witam wszystkich. Pomóżcie podłączyc mi nowe radio cd Sony zamiast gammy cc na 4 głośniki. Nie mam pojęcia jak to zrobić. Wyciągnołem radio a tam z tyło 3 kostki i jeszcze dodatkowy jakiś brązowy kabelek o co chodzi a w Sony tylko miejsce na jedną kostkę. Zdjęcia przesyłam pomóżcie. Please!
Pierwsze zdjęcie to noe radio sony na jedną kostkę
Drugie zdjęcie to gamma cc z trzema kostkami i brązowy kabelek
Trzecie zdjęcie to schemat gammy cc
Może ktos podesłać link do kostki przejściówki bo rozumię że takiej potrzebuję.
A ten samotny kabelek brązowy to co to jest i co z nim zrobić?
Zdjęcia są ładne tylko trzeba kliknąc 2 razy na nie
Radio - podlaczenie
Radio - podlaczenie
Ostatnio zmieniony 18 gru 2011, 18:44 przez skibara12, łącznie zmieniany 7 razy.
A więc tak jak myślałem w radiu Sony nie masz kostki ISO. Musisz ją dokupić! A więc tak potrzebujesz tej przejściówki i podłączasz do nowego radia tylko czarną i brązową kostkę + antene oczywiście.
Ten kabelek mniemam że jest do podtrzymania pamięci. Podaj dokładny model radia lub napisz do mnie na gg: 7210168 to ci wytłumaczę.
Ten kabelek mniemam że jest do podtrzymania pamięci. Podaj dokładny model radia lub napisz do mnie na gg: 7210168 to ci wytłumaczę.
Ostatnio zmieniony 18 gru 2011, 18:44 przez Arczizioom, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
ja mialem to samo,do soniacza musisz dokupic kostke ktora ma zakonczenie na kostki iso.byc moze ze bedziesz mosial przerobic kostke zasilajaca bo radyjko moze nie dzialac ze wzgledu na dodatkowy + do podswietlania i z tego co sie orjetuje to trzeba miec staly plus na zasilaniu bo po przekreceniu kluczyka wykasuje sie pamiec radia,mysle ze ta trzecia wieksza kostka ma cos wspolnego z tylnimi glosnikami bo ja jak usiebie podlaczylem tylko te dwie kostki iso to gra mi tylko przod
- kontestator
- Forum Audi 80