No własnie :mrgreen:kolczyx pisze:Bardzo ładne coupe <ok> tylko kierownica cie cos uciekła nie na ta manke
[Coupe 80 B4 2.0l. 8V ABK 1995r] Moja audiczka :)
no wlasnie tez tak mysle, ze ten profil jest troszke za maly, kapcie sa 205/40/178S3 pisze:Ładna, szczególnie ten jasny środek. Widzę, że w zderzaku z przodu nie masz kratek. Zmień go na ten od V6, będzie dużo lepiej :mrgreen: Jaki masz profil w tych opon? Przez tak niski profil, felga wydaje się optycznie mniejsza i jest trochę za duża odległość między oponą a błotnikiem.
ale juz musi tak zostac, nie mam kasy na nowe z wiekszym profilem, te fele kupilem z tymi oponkami, sa nowe i felgi i oponki
dzieki Mam, mam ja jeszcze , tak latwo sie jej nie pozbede, za duzo pracy i kasy w nia wlozylem, chyba ze znajdzie sie jakis milosnik, to wtedy sie zastanowie , a te 17" to juz poszly do zyda, bo nie moglem dobrac pierscieni centrujacych, co do profilu opon to tez tak myslalem, ze za maly bo jezdzilo sie jak bryczka Narazie moje cudenko stoi, bo skrzynia biegow padla, mam tylko 2 bieg i luz, za bardzo ja chyba cisnalem i dlatego a szkoda, bo autko chodzi jak marzenie, nie odpalalem chyba z 2 miesiace i dzis zapalila od pierwszego cykniecia w ciagu sekundyRoute 66 pisze:no ladny kolor,zadbana,tylko na tym profilu zaniza Ci predkosc-na 17ki powinienes dobrac profil bodajze 50,zeby sie wszystko zgadzalo.A tak w ogole,to masz ja jeszcze?I co nie mowisz,ze jestes z Milton Keyns?Pozdrowiska i zapodaj info co i jak
a jezdze teraz moim drugim nabytkiem tez audi, ale a4 avant 1.8 5V, rocznik 2000, ale wedlug ETKA jest to model 2001, i tu tez mysle o zmianie profilu opon lub nawet calych felg (obecnie - 225/40/18)
http://www.a4-klub.pl/smf/b5_avv_avant_ ... 655.0.html
"A co do tego Milton Keynes, to przeciez mam to zapisane zaraz pod nikiem i fotka :
...
Skad - Milton Keynes/UK"
A teraz moje audi coupe wyglada tak, zmienilem zderzak tak jak mi ktos radzil i moim zdaniem teraz wyglada o wiele lepiej :
Pozdrowionka 4 @ll...
Ostatnio zmieniony 15 sie 2008, 12:51 przez rzecik, łącznie zmieniany 5 razy.
-
- Forum Audi 80