No własnie :mrgreen:kolczyx pisze:Bardzo ładne coupe <ok> tylko kierownica cie cos uciekła nie na ta manke
[Coupe 80 B4 2.0l. 8V ABK 1995r] Moja audiczka :)
no wlasnie tez tak mysle, ze ten profil jest troszke za maly, kapcie sa 205/40/178S3 pisze:Ładna, szczególnie ten jasny środek. Widzę, że w zderzaku z przodu nie masz kratek. Zmień go na ten od V6, będzie dużo lepiej :mrgreen: Jaki masz profil w tych opon? Przez tak niski profil, felga wydaje się optycznie mniejsza i jest trochę za duża odległość między oponą a błotnikiem.
ale juz musi tak zostac, nie mam kasy na nowe z wiekszym profilem, te fele kupilem z tymi oponkami, sa nowe i felgi i oponki

dziekiRoute 66 pisze:no ladny kolor,zadbana,tylko na tym profilu zaniza Ci predkosc-na 17ki powinienes dobrac profil bodajze 50,zeby sie wszystko zgadzalo.A tak w ogole,to masz ja jeszcze?I co nie mowisz,ze jestes z Milton Keyns?Pozdrowiska i zapodaj info co i jak

a jezdze teraz moim drugim nabytkiem

http://www.a4-klub.pl/smf/b5_avv_avant_ ... 655.0.html
"A co do tego Milton Keynes, to przeciez mam to zapisane zaraz pod nikiem i fotka :
...
Skad - Milton Keynes/UK"
A teraz moje audi coupe wyglada tak, zmienilem zderzak tak jak mi ktos radzil i moim zdaniem teraz wyglada o wiele lepiej

Pozdrowionka 4 @ll...
Ostatnio zmieniony 15 sie 2008, 12:51 przez rzecik, łącznie zmieniany 5 razy.
-
- Forum Audi 80