TVN turbo szuka Avanta
- bartek18150
- Audi 80 Klub

- Imię: Dawid
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- Skuciok
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
OGr, w windowsie masz proste narzędzie Movie Maker, otwierasz filma, zapisujesz go z mniejszą rozdzielczością i wrzucasz np. na google video, albo w jednej części albo w większej ilości odcinków. Niektórzy na prawdę chcieliby zobaczyć ten film nawet w gorszej jakości, możesz też jeśli ma mniej niż 100MB wysłać go przez www.wyslijto.pl
-
spaykee
- Forum Audi 80

- Imię: Krzysztof
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
w zakupie kontrolowanych jeszcze nigdy nie widzialem 80 b3, raz jak przez mgle pamietam ze byl b4... i OGr, ma racje - zwykle pokazuja nowsze auta, chociaz jeden odcinek byl z gosciem co chcial kupic auto za 2000zl
mial do wyboru: fiat 126p, skoda favorit, zastawe [zebym to ja pamietal jaki model..] i mazde 626 
Też mogłbym podjąć się zadania przekompresowania tego filmu, nie wiem ile trwa odcinek, ale jeśli około 20 minut, to myślę, że powinienem się zmieścić w 300MB w dobrej jakości (lub wiele mniej, w zależności od tego czy ludzie chcą obejrzeć cały film, czy tylko ten kawałek z Audicą). Movie maker nie jest zły, tylko trzeba stworzyć własne profile zapisu/kompresji filmów. Jeśli chciałbyś przekazać komuś ten film, to najrozsądniejszym i najprostszym sposobem będzie chyba przesłanie go pocztą (koszt do 2zł, zwykły).
Jakby co, to pisz na PW.
Jakby co, to pisz na PW.