Witam ja niedawno przerabialem temat ...mam 90 b3 88r mialem dzury po halogenach chcialem poprostu je zatkac najtanszym sposobem ..z tego co sie dowiedzialem to roznia sie b3 /b4 nie wymiarem moze ale wyprofilowaniem szkla ...zaryzykowalem kupilem kaplet do b4 na allegro firmy no name bez homologacji ale koszt 150zl 2szt ..wziolem sie za montaz patrze na halogen pisze R prawy wkladam patrze masakra wygladaja strasznie wystaja z jednej strony ha..mysle to przytne tam przytne mocowanie i moze siadzie lepiej ..nagle zaswital mi pomysl wyciaglem L od kierowcy z pudelka i wkladam na prawa strone haha pasuja ha...ale tak jak mowilem ja motowalem poto zeby dziur niemiec w zderzaku wiec to ze teraz jak zaloncze to swieca w kosmos ... a tu juz gotowe Nie gwarantuje ze mam racje bo to totalne podroby wiec nawet pomylka w oznaczeniu stron jest mozliwa haha
PAWLO2525, haloegeny posiadają regulacje wysokości świecenia (bynajmniej ori halogeny tak maja )tak samo jak lampy, wiec moze wystarczy je podregulowac i bedą swieciły tak jak nalezy.