Audi 80 Avant Quattro (RS2 Replica) 1.9 PD 250 hp 451 nm
- karolpinkii
- Forum Audi 80
wspolczuje...ale znam ten bol. 2 tyg po kupnie ojciec wzial moje audi i babka mu w tyl strzelila... naprawilem. miesiac temu znowu wzial na chwile i dupnal zderzakiem jak gdzies cofal - efekt: dziura w zderzaku no i tydz temu przyszedl halny i zwial mi z budowy belke na samochod, szczescie ze cala sila poszla w przednia szybe, maska tylko delikatnie pogieta... poczekam z naprawa do wiosny bo pytanie co jeszcze wyjdzie
zycie uczy: auta i zony sie nie pozycza... tylko co jesli zona chce pozyczyc auto? :mrgreen:
zycie uczy: auta i zony sie nie pozycza... tylko co jesli zona chce pozyczyc auto? :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- nie rozpedziles sie troche żółwik ? . ostatni pomiar z g-techa do 60 mil mam 4.8 sekundy.... a ty ?quattro pisze:tak szczerze ci powiem że jak dla mnie priorytetową sprawą jest żeby samochod dobrze jezdził i to mi sprawia największą frajde jak na skrzyżowniu obok staje np impreza RODKUwrx sti 280 PS I DOSTAJE SMARY OD AVANTA Z FOTELIKAMI W ŚRODKU , żebyś widzil mine kolesia :shock: jak uslyszał że dostał łomot od TDI i to mi sprawia najewiększoł frajde , klega ma S2 270 PS i dostaje bencki a to tylko TDi
-"tak szczerze ci powiem że jak dla mnie priorytetową sprawą jest żeby samochod dobrze jezdził " - to po co te rsowe gadzety? szybsze od tego auto? a gt22 gdzie lezy? na poleczce....i to juz rok czasu niedlugo bedzie...
-impreza RODKUwrx sti 280 PS I DOSTAJE SMARY OD AVANTA Z FOTELIKAMI W ŚRODKU .... to chyba polonez gli byl
zamiast tu siedziec i klikac bierz sie do roboty...
-
- Forum Audi 80
:)
na raziewolny wydech , czips "no name" 1.2 bara , + zimna atmosfera:)
-
- Forum Audi 80
s2
auto nie chamowane , zamowilem teraz turbine i wtryski z rs-a , tak wiec zobaczymy jak bedzie na nowych betach.
ps : a co ty masz podlubane ?
ps : a co ty masz podlubane ?
rozwijasz się ,
ja na razie mam soft MTMa na 1.5 bara i 286 ps , ale ECU mam walnięte i jeżdże jeszcze w awarii , ostatnio wrzuciłem sobie K 26 i turbo jest bardziej wydajniejsze , przynajmniej sie tak nie męczy na tych 1.5 bara
teraz przystopuje sobie mody mechaniczne podnoszące moc i moment a inwestycje w bezpieczeństwo
obecnie bixenon a juz niedługo coś bardziej przydatnego ;P
ps masz jeszcze K 24??
ja na razie mam soft MTMa na 1.5 bara i 286 ps , ale ECU mam walnięte i jeżdże jeszcze w awarii , ostatnio wrzuciłem sobie K 26 i turbo jest bardziej wydajniejsze , przynajmniej sie tak nie męczy na tych 1.5 bara
teraz przystopuje sobie mody mechaniczne podnoszące moc i moment a inwestycje w bezpieczeństwo
obecnie bixenon a juz niedługo coś bardziej przydatnego ;P
ps masz jeszcze K 24??
-
- Forum Audi 80
przenieśmy się tutaj by ktoś nie powiedzial , że robimy oftopa viewtopic.php?t=9009&start=90