Witam!
Nie znam sie zbytnio na samochodach ale mam pytanie posiadam audice 80 b4 2,6l 6V automat i chcialbym wstawic gaz, poniewaz sporo mi pali, ale nie mam pojecia jaki zeby nie stracic mocy. Wiec czy warto czy moze kupic wersje A lub S?? Prosze o odpowiedz
[b4 2.6 ABC] Jaka instalacja gazowa ?
[b4 2.6 ABC] Jaka instalacja gazowa ?
Ostatnio zmieniony 18 lut 2011, 22:28 przez kakop, łącznie zmieniany 1 raz.
mechanicznie: zapomnij. skoro chcesz wstawiać gaz to poprostu cie nie stać. bez urazy. poprostu dla wolnossącego silnika to ogromne koszta.
wizualnie? poszukaj na forum. jest mnóstwo dobrych pomysłów. tylko nie rób wsi - jest do wyboru troche oryginalnych części, które upiększają te autka (zderzaki rs2/s2/competitin/cabrio, lampy soczewkowe a jeśli koniecznie chcesz to są nawet ori spoilery
wizualnie? poszukaj na forum. jest mnóstwo dobrych pomysłów. tylko nie rób wsi - jest do wyboru troche oryginalnych części, które upiększają te autka (zderzaki rs2/s2/competitin/cabrio, lampy soczewkowe a jeśli koniecznie chcesz to są nawet ori spoilery
- homer
- Forum Audi 80
- Kontakt:
kakop, powiem ci tak jak silnik wolnossacy jest nieoplacalny do tjunow chyba ze masz w pip kasy i samozapalu ja wladowalem juz ponad 3000tys i jak mam z tego 10km to max :lol: (ale ja jestem nienormalny juz )
a co do zewnatrz
NA +
soczewki ori
zderzaki typu rs,s,competition,cabrio
blenda na tylnia szybe
gril wedle uznania
tylne lampy US/JAPAN, treser
ladne kolo
gleba
ogulnie to audi raczej ne pasuje do innego tjunu jak facelifting badz BLING BLING
pozdrawiam <ok>
a co do zewnatrz
NA +
soczewki ori
zderzaki typu rs,s,competition,cabrio
blenda na tylnia szybe
gril wedle uznania
tylne lampy US/JAPAN, treser
ladne kolo
gleba
ogulnie to audi raczej ne pasuje do innego tjunu jak facelifting badz BLING BLING
pozdrawiam <ok>