Pokazuj, pokazuj..moze to czarna perła jak u mnie :mrgreen: Bardzo zacny kolorek z resztaRocznik 94, TDI juz na Pierburgu, 229tyś oryginalnego przebiegu (2 lata temu ostatni wpis w niemczech przy 180tyś ), 100% bezwypadek (sprawdzalem miernikiem lakieru), w środku super stan i co najważniejsze - pełny wypas Klima, grzane fotele, tempomat, elektryka itd... Jazda nieporównywalna wogole to tamtej B4. Kolorek też ładny ale nie wiem jaki to albo to czarny albo grafit
Bede miał fotki to sie pochwale, ale na razie jestem meeega zadowolony
pędzik by Daras czyli Audi 80 B4 TDI ;)
- karolpinkii
- Forum Audi 80
ładna ona była ale na fotkach technicznie była mocno średnia... włożyłem w nią 2tyś w hamulce, paski, skrzynie, sprzęgło itd itd... i dalej nie bylo to co chciałem... a że trafił sie klient i sprzedałem ją za UWAGA!! 13800zł :shock: (Z tym ze z alu i z zimówkami) to ani chwili sie nie zastanawiałem.
Kilka dni poszukiwań i znalazłem moją obecną niunie i teraz wiem że ta zostanie ze mną dłużej bo jest na prawde fajna. Pada deszcz ale zrobie kilka fotek poglądowych...
FOTY NOWEJ NIUNI NA 1 STRONIE TEGO TEMATU
Kilka dni poszukiwań i znalazłem moją obecną niunie i teraz wiem że ta zostanie ze mną dłużej bo jest na prawde fajna. Pada deszcz ale zrobie kilka fotek poglądowych...
FOTY NOWEJ NIUNI NA 1 STRONIE TEGO TEMATU
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80