[B4 1.9 TDI]by DYZIO/Białe kołpaki (Bolero 17")str. 1 i
- prezes3000
- Forum Audi 80
- karolpinkii
- Forum Audi 80
widze że zacząłeś od środka
wyglada całkiem sympatycznie , szkoda tylklo , że teraz nie ma miejsca na rezanie dodatkowych zegarów
kiera ładna i pasuje , symphony także , co prawda nie ma mp3 ale 6 cd zrekompensuje to
możesz jeszce wrzucić sobie ori podłokietnik
na zewnątrz też by się przydało zmienić np fele ( tu niekoniecznie na ori ale jakieś ładne)
może jakiś zderzak od cupejki , lampy zespolone i kierunki w zderzak .
wyglada całkiem sympatycznie , szkoda tylklo , że teraz nie ma miejsca na rezanie dodatkowych zegarów
kiera ładna i pasuje , symphony także , co prawda nie ma mp3 ale 6 cd zrekompensuje to
możesz jeszce wrzucić sobie ori podłokietnik
na zewnątrz też by się przydało zmienić np fele ( tu niekoniecznie na ori ale jakieś ładne)
No właśnie te radio pokrzyżowało mi plany założenia dodatkowych zegarów ale to nic. Oczywiście aluski będą ori od b4 10-cio ramienne <ok> hmmm zderzaki raczej zostawię takie jakie są. Myślę nad lampami ale chce soczewki ale to jest nie mały wydatek chyba że miedzy czasie coś wymyślę innego (już mi chodzi pewna myśl ale nie zdradzę ) A podłokietnik i tylne zagłówki (tylko te pełne) to teraz mój priorytet <ok>DRED pisze:możesz jeszce wrzucić sobie ori podłokietnik