Moje Audi Coupe
O jak fajnie że jeszcze trochę userów coupejek przybyło, mam nadzieję, że kiedyś uda się zrobić jakieś spotkanko.
Apropo audio czy mozecie doradzić coś zwykłemu audiofilowi bez extrem głośniki do zwykłego użytku jakie ile i gdzie je poupychać:)
Dzięki i do zobaczenia na jakimś coupejkowym spotkaniu.
Pozdro
Obarek
Apropo audio czy mozecie doradzić coś zwykłemu audiofilowi bez extrem głośniki do zwykłego użytku jakie ile i gdzie je poupychać:)
Dzięki i do zobaczenia na jakimś coupejkowym spotkaniu.
Pozdro
Obarek
Jak najbardziej jestem za, nie wiem skąd piszesz ale może udało by się jakoś zmontować jakieś spotkanie w gronie coupejek.
Może chociaż przy okazji jakiegoś większego zlotu.
Co do nagłośnienia w Twojej bryczce przeżyj dział Car Audio, a jak nic nie podpasi to zadaj pytanie a na pewno coś się wymyśli, w końcu to forum PKA 80 kto ma pomóc jak nie my :mrgreen:
Może chociaż przy okazji jakiegoś większego zlotu.
Co do nagłośnienia w Twojej bryczce przeżyj dział Car Audio, a jak nic nie podpasi to zadaj pytanie a na pewno coś się wymyśli, w końcu to forum PKA 80 kto ma pomóc jak nie my :mrgreen:
Urzęduję w Krakowie
Jeździ tu jeszcze kilka ładnych coupejek i kilka naprawdę okazałych jest w okolicy.
Zawsze miąłem ochotę na jakąś solidną fotosesję z takiego spotkania więc jestem do dyspozycji.
Co do audio to niestety autko czasem staje w miejscach, które trudno uznać za dobrze strzeżone więc myśłę o czymś niepozornym dobrze grającym i stosunkowo niedrogim:)
Bardziej liczę na Waszą znajomośc coupejki i tego co i gdzie tam można wpasować:)
Dzięki za pomoć i mam nadzieję do zobaczenia
Obarek
Jeździ tu jeszcze kilka ładnych coupejek i kilka naprawdę okazałych jest w okolicy.
Zawsze miąłem ochotę na jakąś solidną fotosesję z takiego spotkania więc jestem do dyspozycji.
Co do audio to niestety autko czasem staje w miejscach, które trudno uznać za dobrze strzeżone więc myśłę o czymś niepozornym dobrze grającym i stosunkowo niedrogim:)
Bardziej liczę na Waszą znajomośc coupejki i tego co i gdzie tam można wpasować:)
Dzięki za pomoć i mam nadzieję do zobaczenia
Obarek
- Jacek-Alfa
- Forum Audi 80
Marconi jestem pod wrażeniem twojej bryki. Alusy nie ma jak alessio bajer . podoba mi się także podświetlenie diodami . myślałem żeby coś takiego zamontować w moim combi pod zderzakami? co to za neony lub diody bo raz kupiłem z allegro i to było takie łajno ze prawie wogóle nie świeciło a twoje ładnie się prezentują. i mam pytanie czy misiaki nie maja zastrzeżeń ? bo nie chciał bym płacić mandatów za podświetlenie:)
Panowie oswietlenie jest na diodach leda , zrobione praca chalupnicza przez mojego kolege , bo on ma do takich rzeczy cierpliwosc :lol:
Co do jazdy to teoretycznie jest mandat ale niekiedy az uciecha tak posmigac na podswietleniu , oczywiscie podstawa to miec zamontowany wylacznik wtedy policja sie nie czepia chyba ze trafisz na sluzbiste :mrgreen:
Co do jazdy to teoretycznie jest mandat ale niekiedy az uciecha tak posmigac na podswietleniu , oczywiscie podstawa to miec zamontowany wylacznik wtedy policja sie nie czepia chyba ze trafisz na sluzbiste :mrgreen:
Mam podobnie jak Marconi właśnie zaczynam tworzyć panele pod głośniki w drzwiach, przebudowę miejsc fabrycznych na podszybiu, no i jeszcze muszę znaleźć miejsce na drugi wzmacniacz i kondensatory .
Obawiam się że też nie skończę wcześniej niż za 3-4 tygodnie zwłaszcza że robię to własnoręcznie i to dopiero po pracy.
Tak apropo demontował ktoś rękaw na narty?
Jest to miejsce, które mógłbym wykorzystać ale nie chcę niczego uszkodzić.
Obawiam się że też nie skończę wcześniej niż za 3-4 tygodnie zwłaszcza że robię to własnoręcznie i to dopiero po pracy.
Tak apropo demontował ktoś rękaw na narty?
Jest to miejsce, które mógłbym wykorzystać ale nie chcę niczego uszkodzić.