[AUDI 80 B4] Do sprzedania
- cronix
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Własnie poprawilem u mojej niuni wydajnosc swiatelek pomysl zaczerpniety z forum oczywiscie. Dodalem przekaznik i puscilem grubszy kabelek bezposrednio z aku, do tego przeczyscilem klosz i odblask zrobilem to na jednej lampie tylko, aby zobaczyc, czy duza roznica bedzie:-) Wieczorkiem zalacze fotki, mam nadzieje, ze bedzie widac roznice
- karolpinkii
- Forum Audi 80
- cronix
- Forum Audi 80
- Kontakt:
FranoF1 pisze:cronix lewa tylna lampa wygląda mi na pryśniętą na czarno, ponieważ jest matowa...a prawa wygląda na ori Treser`a zrób z tym porządek i będzie OKej
Po za tym ładny furacz.
FranoF1 Ocen to teraz, masz lepsze fotki...
Dołączam jeszcze obiecane zdjęcie pokazujące efekt po czyszczeniu raflektorka i dodaniu przekaźnika, może nie jest najładniejsze tło , ale efekt moim zdaniem bardzo na plus :mrgreen:
Oczywiście czyszczone tylko lewe swiatelko.
Ostatnio zmieniony 22 sty 2008, 18:16 przez cronix, łącznie zmieniany 1 raz.
Ojacie az 900 km po te lampy :shock: Ja mam komplet czarnych firmy HELLA ale uszkodzeniu kiedys ulegl migacz bo gosciu mi wjechal i na razie jezdze bez jednego czarnego kierunku. Tresery robia sie wlasnie matowe po jakims czasie no i maja tez jasniejszy odcien od lamp firmy HELLA. :roll: W sumie to odkad zamontowalem to wole originalne czarne a nie jakies malowane sprayem bo takie juz pare razy spotkalem. Dobrze ze dbasz o B4
- cronix
- Forum Audi 80
- Kontakt:
KORU Masz racje lampy HELLA lepiej sie prezentuja i maja inny odcien. Tresery sa wlasnie takie matowe i zamglone. Na fotce widac efekt montazu i różnice w wygladzie. Teraz szukam prawej czarnej strony hella w klape i kierunek, a tego treserka i kierunkow musze sie pozbyc
[ Dodano: 2008-02-22, 17:29 ]
W weekend zrobiony kolejny upgrade czyli:
- dla wygody i bezpieczeństwa zamontowany centralny na pilota (elektryczny, nie pneumatyk) i alarm z odcięciem zapłonu + dodatkowo ukryty button
- z konieczności wymieniona nagrzewnica na nową (pociekło się jej trochę )
A pod nagrzewnicą znajdował się przegląd liści chyba wszystkich gatunków drzew z Europy środkowej gustownie zmieszane z płynem chłodniczym
[ Dodano: 2008-04-05, 15:20 ]
No to osiedlowi bramiarze zainteresowali sie moja kochana Audiczka zamek od kierowcy wylamany, w bagażniku tez no i radyjka nie ma alarm wyl pol nocy i oczywiscie nikt nic nie widzial, nie slyszal i nie wie.... ech...
[ Dodano: 2008-02-22, 17:29 ]
W weekend zrobiony kolejny upgrade czyli:
- dla wygody i bezpieczeństwa zamontowany centralny na pilota (elektryczny, nie pneumatyk) i alarm z odcięciem zapłonu + dodatkowo ukryty button
- z konieczności wymieniona nagrzewnica na nową (pociekło się jej trochę )
A pod nagrzewnicą znajdował się przegląd liści chyba wszystkich gatunków drzew z Europy środkowej gustownie zmieszane z płynem chłodniczym
[ Dodano: 2008-04-05, 15:20 ]
No to osiedlowi bramiarze zainteresowali sie moja kochana Audiczka zamek od kierowcy wylamany, w bagażniku tez no i radyjka nie ma alarm wyl pol nocy i oczywiscie nikt nic nie widzial, nie slyszal i nie wie.... ech...