[80 B4 2.0 ABT]Dodatkowe Zegary VDO
[80 B4 2.0 ABT]Dodatkowe Zegary VDO
Witam! jestem tu nowy wiec nie wiem czy ten watek juz byl poruszany:) chodzi mi o mozliwosc podlaczenia dodatkowych zegarów VDO (cisnienie oleju temperatura oleju i ladowanie akum.) do silnika 2.0 ABT (Mam juz te zegary w aucie i chce dokupic oryginalne czujniki Gosc od czujnikow powiedzial mi przez tel ze nie ma problemu nalezy je wkrecic w chlodnice oleju (pod filtrem oleju) Kombinowal ktos juz z tymi zegarami w B4?
Ostatnio zmieniony 01 lut 2007, 21:56 przez dzanks, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam nadzieje ze Wladza mnie nie zje za to:
dodatkowe zegarki w B4
dodatkowe zegarki w B4
pilocik69, a to gdzie wpreciles ten cujnik cisnienia oleju bo ja mam tak jakas dziurke ale jest czyms zaslepiona na stale chyba sie tego nie da wyciagnac jest tam napita jakby pieczatka
a nie mozna podpiac pod ten czujnik co jest?
jeszcze od spodu kolo filtra jest jeden czujnik tylko nie wiem czy to biedzie taki sam gwint i rozniar tam od spodu by sie zmiescil
a nie mozna podpiac pod ten czujnik co jest?
jeszcze od spodu kolo filtra jest jeden czujnik tylko nie wiem czy to biedzie taki sam gwint i rozniar tam od spodu by sie zmiescil
cobra,
mam prośbę, czy mógłbyś wysłać mi priv (cv@comvideo.pl) 2 zdjęcia silnika AAZ - szczególnie interesuje mnie okolica filtra (czy standardowo pod filtrem jest chłodnica oleju do turbiny) oraz pompa obiegowa płynu oraz drugie zdj. głowicy od strony skrzyni biegów. Mam u siebie jakiś dodatkowy kabelek z wtyczka - nie wiem od czego.
mam prośbę, czy mógłbyś wysłać mi priv (cv@comvideo.pl) 2 zdjęcia silnika AAZ - szczególnie interesuje mnie okolica filtra (czy standardowo pod filtrem jest chłodnica oleju do turbiny) oraz pompa obiegowa płynu oraz drugie zdj. głowicy od strony skrzyni biegów. Mam u siebie jakiś dodatkowy kabelek z wtyczka - nie wiem od czego.