[ zloty] Spot - Lublin
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Panie i panowie, że by nie było i Ty Duo 17go będzie piękny dzień - spocik z wv szykuje się. Jeśli informacje są mi dobrze znane o 12.00 na placu zamkowym rozpoczynamy spotkanie :-> Obecnośc wszystkich naturalnie obowiązkowa - nie migamy się,że uczelnia, obiad rodzinny czy tam choroba Wiec wszystkim mówię dozobaczenia - no chyba, że chcecie mieć z Czarną do czynienia
Pozdrawiam 8-) see ya <ok>
kotek masz jakies wątpliwości co do mojej obecności? a tak na marginesie kochanie, pamiętaj, że ja mam monopol na rymowanie :mrgreen: oj dobra nie będę taki też możesz rymować ... to za te słodkie buziaki <mikolaj> pasuje mi to jak nie wiem co :mrgreen:EwelinaCzarna pisze:Panie i panowie, że by nie było i Ty Duo 17go będzie piękny dzień - spocik z wv szykuje się. Jeśli informacje są mi dobrze znane o 12.00 na placu zamkowym rozpoczynamy spotkanie :-> Obecnośc wszystkich naturalnie obowiązkowa - nie migamy się,że uczelnia, obiad rodzinny czy tam choroba Wiec wszystkim mówię dozobaczenia - no chyba, że chcecie mieć z Czarną do czynienia
maciek Ty nie tyle możesz co musisz być gałganie jeden :!: <ok>
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Jacek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
- Kontakt:
tak jak czarnulka napisala ---------->>>EwelinaCzarna pisze:Panie i panowie, że by nie było i Ty Duo 17go będzie piękny dzień - spocik z wv szykuje się. Jeśli informacje są mi dobrze znane o 12.00 na placu zamkowym rozpoczynamy spotkanie Obecnośc wszystkich naturalnie obowiązkowa - nie migamy się,że uczelnia, obiad rodzinny czy tam choroba Wiec wszystkim mówię dozobaczenia - no chyba, że chcecie mieć z Czarną do czynienia
Szykuje się kolejna wspólna impreza jakim będzie Rocznicowy Zlot LKAudi & vwgolf.pl oraz Debiut całego Vaga. Zaczynamy 17 Lutego o godzinie 12 na Placu Zamkowym po czym około godz 13:00 bedzie przejazd na parking nad Zalew od strony Dąbrowy i tam planujemy klilka atrakcji jak pogoda pozwoli.W imieniu LKAudi.pl oraz kolegów z Vwgolf.pl oraz zespołu VAG serdecznie Zapraszamy