[All] Emblematy na grill - naklejka klubowa
[All] Emblematy na grill - naklejka klubowa
Postanowiłem zrezać klubową naklejkę aby być lepiej widocznym dla klubowiczów.
oto kawałek aluminium:
potem go szlifujemy papierami o ziarnistości: 150, 800, 2000.
Polerujemy. Pasta polerska, filc i cierpliwość.
Potem naklejamy naklejkę
I montujemy na grillu, niestety żaden znany mi klej nie trzyma się aluminium wiec dałem na śrubki. niestety popsuło trochę efekt końcowy. Miałem jednak na uwadze żeby nie odpadło na polskich drogach, a i żeby komuś sie nie przykleiło do ręki :!:
Efekt końcowy:
nowe fakty poniżej
wersja Pro bez śrubek
wersja soft szybko tylko czy łatwo ?
oto kawałek aluminium:
potem go szlifujemy papierami o ziarnistości: 150, 800, 2000.
Polerujemy. Pasta polerska, filc i cierpliwość.
Potem naklejamy naklejkę
I montujemy na grillu, niestety żaden znany mi klej nie trzyma się aluminium wiec dałem na śrubki. niestety popsuło trochę efekt końcowy. Miałem jednak na uwadze żeby nie odpadło na polskich drogach, a i żeby komuś sie nie przykleiło do ręki :!:
Efekt końcowy:
nowe fakty poniżej
wersja Pro bez śrubek
wersja soft szybko tylko czy łatwo ?
Ostatnio zmieniony 31 paź 2012, 15:06 przez silentfox, łącznie zmieniany 2 razy.
zgadzam sie goldi j51. ale znaczek zobaczysz szybciej niż twarz i można pozdrowić klubowiczagoldi j51 pisze:zwracamy uwagę na tył autka
uważam również że prawdopodobieństwo spotkania kogoś z naprzeciwka jest większe, niż jak za kimś się jedzie. A taki emblemat będzie widoczny z daleka przynajmniej dla klubowiczów.
Tak samo ma sie do aut zaparkowanych na parkingach np pod hipermarketami gdzie przeważnie autka stoją tyłem.
Ważne że sie podoba :mrgreen:
kolego stąd viewtopic.php?p=120032#120032Kunik pisze:Cześć, bardzo fajny pomysł a skąd taką naklejke skołowałeś ?
Pzdr.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Zapraszam do lektury cześci drugiej "Rezanie naklejki na skróty"
http://silentfoxpka80.fotosik.pl/albumy/364417.html
http://silentfoxpka80.fotosik.pl/albumy/364417.html