[80 B4] Zakup nowych opon
[80 B4] Zakup nowych opon
Witam mam pytanie bo zauważyłem że u mnie w trójmieście może byc problem z kupnem opon Yokohama A Drive czy ktoś może ma sprawdzonego sprzedawce na allegro ? lub wie gdzie mogę je kupic ?i takie pytanie jaka max predkosc wytrzymuja ?i jakie polecacie ? 195/65 czy jakies inne ?
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
Co do sprzedawcy to Ci nie pomoge, a co do rozmiaru to jesli chcesz zeby wygladało jak w serii to oczywiscie 195/65/15 albo nieco niższe 195/60/15 predkoscia maxymalna opon to raczej sie nie przejmuj i tak Twoja ninunia nie polcie jak rakieta wiec każda opona Ci wyda tym bardziej ze Yokohama to wysoka pólka, a tak co ja polecam to oponi Toyo u mnie rzadza. Powodzenia w poszukiwaniach.
Sprawdź na www.opony.pl - brałem u nich kiedyś i jestem zadowolony. Mają dużą ofertę.
hmm Yokohama A drive 195/65/R15 ? ;] po 190 zl sztuke hmm może ;] zastanawiam sie też nad całorocznymi oponami ktoś może użytkował takie ? lub ma takie jakieś opinie ? i porady co do takich opon ?madazaw pisze:W zeszłym tygodniu sprzedałem takie opony z założeniem po 190 zł/sztuka. Dobra cena? jeśli będziesz zainteresowany to mogę załatwić coś jeszcze w tej cenie
- Tdi B4 117Ps
- Forum Audi 80
- Kontakt: