usuwanie blokady "SAFE"
usuwanie blokady "SAFE"
Witam! Po wymianie bezpieczników na radiu pojawił mi się napis "save". Nic teraz nie działa. Nie mam pojęcia co robić. Bardzo proszę o pomoc...
Ostatnio zmieniony 30 gru 2011, 14:10 przez simwet, łącznie zmieniany 2 razy.
Wymieniąc bezpiecznik wypiąłeś zasilanie radia i się zablokowało ot i co
Wpisz kod dostarczony z radiem i po sprawie. Jak masz Audi Gamme to nacisnij U+M, potem odpowiednią ilosc razy klawisze 1, 2, 3, 4 aby na wyswietlaczu pojawily sie takie same cyferki jak w kodzie. Na końcu zatwierdz wszystko naciskajac i przytzrymujac U+M
Wpisz kod dostarczony z radiem i po sprawie. Jak masz Audi Gamme to nacisnij U+M, potem odpowiednią ilosc razy klawisze 1, 2, 3, 4 aby na wyswietlaczu pojawily sie takie same cyferki jak w kodzie. Na końcu zatwierdz wszystko naciskajac i przytzrymujac U+M
[Audi Gamma CC Blaupunkt] Wprowadzanie kodu
Panowie. Czy napisalibyscie mi ile kosztuje rozkodowywanir radyjka i jak wprowadzic kod do niego. Z gory dzieki
Naciskasz U+M i jak zniknie napis "SAFE" i pojawi się "0000" wprowadzasz kod. to wprowadzenia kodu wykorzystuje sie przyciski 1-4, zeby wprowadzic na przyklad kod 4321 musisz:
4- cztery razy nacisnac przycisk 1
3- trzyy razy nacisnac przycisk 2
2- dwa razy nacisnac przycisk 3
1- jeden raz nacisnac przycisk 4
Po wpisaniu kodu znowu naciskasz i przytrzymujesz U+M, aż uruchomi się radio.
4- cztery razy nacisnac przycisk 1
3- trzyy razy nacisnac przycisk 2
2- dwa razy nacisnac przycisk 3
1- jeden raz nacisnac przycisk 4
Po wpisaniu kodu znowu naciskasz i przytrzymujesz U+M, aż uruchomi się radio.
Radiomagnetofon Audi Gamma
Witam,wyciągłem z szafki w garażu starszy radiomagnetofon Audi Gamma chciałem go ostatnio podłączyć do mojej b4 i niestety pisze coś chyba takiego safe 2,miałem go później jeszcze raz na noc odłączonego i po ponownym podłączeniu dalej pisze safe 2 nie da się wpisać kodu cztero cyfrowego,czy to już ament z tym radiem czy jest jakaś szansa