witam. Mam problem z centralnym zamykaniem. Otóż mam pilota z alarmem i
jak zamkne auto kluczykiem czy pilotem to po 2 sekundach sie samo otwiera
mial ktos podobny problem i wie jak go rozwiazac? teraz dobrze, zgodnie z regulaminem????
Masz raczej alarm z pilotem - sorry że się czepiam.
Rozumiem że centralny ori pneumatyk.
Myślę że masz zwarcie na obwodzie sterowania pompką.
Nie wiem jak u ciebie jest połączony alarm z centralnym.
Z oczywistych powodów za dużo Ci nie napiszę wiec PW lub GG.
miałem dokładnie to samo. Problem polegał na tym że w obudowie centralki było dużo wilgoci a powiedziałbym nawet wody dlatego wszystko wytarłem i osuszyłem, przeczekałem sobie aż dokładnie obeschnie i jest dobrze, przede wszystkim wilgoć a jeśli masz orginalna pompkę od centralnego to ona bardzo nie lubi wilgoci
Podobny problem miałem w moim b4. Nie mogłem zamknąć ani otworzyć auta z pilota, działało tylko zamknięcie/otwarcie kluczykiem prawych przednich drzwi! Z lewych to kluczem mogłem zamknąć tylko drzwi kierowcy.Myślałem że zwariuje.Nasprawdzałem się , narozbierałem drzwi i nic wszystko niby ok a centralny działa tylko z drzwi prawych przednich.Najlepsze jest rozwiązanie problemu: musiałem z innych powodów wyjąć akumulator z auta i po ponownym włożeniu go do auta wszystko działa aż do dziś.Nie mam pojęcia co to mogło być ale jak mawia pewien znajomy mechanik ''może ta pier..... elektronika''
rozwiązałem swoj problem. otóż nie dawno mialem zwarcie przewodów w klapie ale je zrobilem i bylo dobrze. tydzien temu rozebralem tapicerke dwrzi od kierowcy bo chcialem rozebrac przyciski strowania szybami bo migaja i jak rozbieralem ta tapicerke to linke wyciaglem z zatrzasków i z klami a jak pozniej zakladalem to nie wlozylem jej w te zatrzaski bo sie spieszylem i dzis przez przypadek siedzac w aucie polozylem lokiec na tym cycku co sie dwrzi zamyka przytrzymujac go i wtedy cos w dwrziach zaskoczylo i juz dziala z tym ze od srodka nie otworze dwrzi tylko zewnatrz, ale podejrzewam ze linke musze wlozyc w zatrzaski albo pancerz wyskoczyl z tej blaszki przy klamce