[b4 ABK] czy to sa dobre przeguby??
[b4 ABK] czy to sa dobre przeguby??
koledzy jak myslicie, pouzytkuje je jakis czas<dluzszy>??http://www.allegro.pl/item299382923_prz ... s_172.html
- Skuciok
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
daruj sobie te wynalazki, wytrzymają ci góra 10 - 15 tys. km, na własnym przykładzie ci mówię
teraz zakupiłem spidan'a i zobaczymy ile wytrzyma, spidanów nie kupuj na allegro bo jeden gościu co je tam wystawia ma 60 zł przebitki na jednej sztuce w stosunku do tego co możesz znaleźć w okolicznym sklepie z częściami
teraz zakupiłem spidan'a i zobaczymy ile wytrzyma, spidanów nie kupuj na allegro bo jeden gościu co je tam wystawia ma 60 zł przebitki na jednej sztuce w stosunku do tego co możesz znaleźć w okolicznym sklepie z częściami
Witam wszystkich, nie wiem skąd wy bierzecie te ceny ale ja obleciałem sklepy z częsciami i np: przegub Spidan kosztuje 230 zł szt., Lobro 210 zł szt., Pascal 158 zł szt.
Nie wiem czy tylko w woj. pomorskim są takie drogie czy co?. Jeśli możecie doradzić co warto kupić do 170 zł za szt. to prosze o podpowiedzi.
Jeden ze sprzedawców zaproponował mi jakiś włoski przegub marki Magnetti czy jakoś tak, ale nazwa zaczynała się na Ma..tti. Jak usłyszałem, że to włoski produkt to mnie ciary po plecach przeszły dlatego podziękowałem, choć sprzedawca mówił, że sprzedają je już kilka lat i nie mieli ani jednej reklamacji.
Proszę o konstruktywne opinie. Czy wymieniony przeze mnie włoski produkt będzie lepszy od średnio półkowego Pascala, tak czy inaczej do 160 zł za szt mogę wydać więc gdzie kupić i co do audi 80 Avant 1,9 TDI silnik 1Z. Liczy się dla mnie każda opinia.
Nie wiem czy tylko w woj. pomorskim są takie drogie czy co?. Jeśli możecie doradzić co warto kupić do 170 zł za szt. to prosze o podpowiedzi.
Jeden ze sprzedawców zaproponował mi jakiś włoski przegub marki Magnetti czy jakoś tak, ale nazwa zaczynała się na Ma..tti. Jak usłyszałem, że to włoski produkt to mnie ciary po plecach przeszły dlatego podziękowałem, choć sprzedawca mówił, że sprzedają je już kilka lat i nie mieli ani jednej reklamacji.
Proszę o konstruktywne opinie. Czy wymieniony przeze mnie włoski produkt będzie lepszy od średnio półkowego Pascala, tak czy inaczej do 160 zł za szt mogę wydać więc gdzie kupić i co do audi 80 Avant 1,9 TDI silnik 1Z. Liczy się dla mnie każda opinia.
Ostatnio zmieniony 04 lut 2008, 12:06 przez MARTINO, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie miałem ten sam dylemat jedni mówili kup dobry (drogi) a inni, że kup tani i tyle samo ci będzie czasu chodził. Nigdy nie kupuje tanich części, bo wole wymienić raz, ale na długi czas, ale kolega namówił mnie żebym kupił tani przegub no i kupiłem taki http://moto.Allegro.pl/item307125548_pr ... coupe.html i co wam mogę powiedzieć mile się zaskoczyłem na opakowaniu instrukcja jak wymienić tubka z smarem była bardzo poręczna fajnie wszystko się wycisnęło bez brudzenia palców. Ale do rzeczy przeleciałem na nim 30 tyś i jest wszystko ok. Dodam że nie szaleje na skręconych kołach. :mrgreen: I co 60 zł to nie 260 zł
Decyzja należy do was
Decyzja należy do was
rozumiem DYZIO ale przeczytałem kupę postów na temat przegubów i juz kilka razy ludzie na tym forum skarżyli się właśnie na te przeguby jakie zaprezentowałeś. o ile dobrze pamiętam to firma GND. niektórzy nawet tytułowali swoje posty i tematy " Uwaga na tanie przeguby, etc... Mam nadzieje że faktycznie dużo ci pośmiga ale 30 tyś nie jest jeszcze wyznacznikiem jego trwałości.
Poza tym tak jak wyżej szukam jakiegoś przegubu do 160 zł, byle dobry, ale jaki????
Poza tym tak jak wyżej szukam jakiegoś przegubu do 160 zł, byle dobry, ale jaki????