Przeczytaj dokladnie https://audi80.pl/viewtopic.php?t=12499mad4max pisze:Dało mi to do myslenia ten anglik, hmmm ale jak wyglada sprawa z kolumna, pedalami itp? bo tak patrzac na fotakc h to jakos one tak dziwnie ida chyba, trzeba cos spawac ciac itp?
ile kosztuje okolo taka przekladka?
i co do swapu jeszcze to mam pytanie jak to wyglada z motorem 1,6 i z klima? bo znalazlem 2 ladne auta jedno 1,6 i z klima, podepnie sie to potem do tdi?
[b4 tdi 1z] Swap benzyny na tdi
No niestety anglik odpada, w urzedzie w moim pieknym miescie poinformowano mnie ze rejestracja bedzie mozliwa o ile nie zamontuje w aucie zadnej uzywanej czesci, nie wiem jak oni to sprawdza ale olewam to bo kupa durniów tam pracuje i nie chce mi sie z nimi uzerac
pozostaje kupienie benzyny dlatego panawiam prosbe o doradzenie jaki silnik wybrac juz wiem ze 2,0 bedzie pasowało, tak? napewno? można kupowac? no i jak to jest z 1,6 i z klimą czy da sie przełożyc z benzyny??
pozostaje kupienie benzyny dlatego panawiam prosbe o doradzenie jaki silnik wybrac juz wiem ze 2,0 bedzie pasowało, tak? napewno? można kupowac? no i jak to jest z 1,6 i z klimą czy da sie przełożyc z benzyny??