[b3/b4] Gadzet - dodatkowe zegary
-
- Forum Audi 80
[b3/b4] Gadzet - dodatkowe zegary
mysle o montazu dodatkowych zegarow w mojej b4 2.8v6 aah
czy to jakas kosztowna sprawa
moze ktos juz to robil prosze o opinie i rady na ten temat
czy to jakas kosztowna sprawa
moze ktos juz to robil prosze o opinie i rady na ten temat
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2010, 14:28 przez ROBSON LWO, łącznie zmieniany 4 razy.
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
150zł z czujnikami? jeszcze nie widziałem na Allegro wskaźników z czujnikami...! Owszem same wahają się pomiędzy 100-150zł ale czujników nie udało mi się do nich wypatrzyć...spidi pisze:Myślę,że nie jest drogo(zależy dla kogo), na Alledrogo jeden kompletny wskaźnik z czujnikami kosztuje ~150zł.
Montować najlepiej w słupku po lewej, chyba najbardziej wygodne miejsce(bynajmniej dla mnie)
Możesz zamontować z serii INDIGLO, czyli te, które powyżej pokazałem, wg mnie bardzo ładnie się to prezentuje, a masz jeszcze do wyboru inne wzory...
Pozdrawiam
PS. TUTAJ masz wszystkie inne zegary
PS.2 Zaznaczam, iż nie promuje sprzedającego, podałem przykład pierwszej lepszej aukcji
Pozdrawiam
PS. TUTAJ masz wszystkie inne zegary
PS.2 Zaznaczam, iż nie promuje sprzedającego, podałem przykład pierwszej lepszej aukcji
Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, 22:08 przez spidi, łącznie zmieniany 1 raz.
- gangsta5555
- Forum Audi 80
- Imię: kula
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
jak jeszcze nie znalazłes to poszukaj np na allegro lub w autogiełdzie auta na czescii i tam wykreć sobie zegaryy razem z czujnikami chyba zee facet ma juz wyciągniete to mniej kłopotu... ja w trabancie mam takie zegary. silnik od polówki wiec niebyło problemu.. taki zestaw (rok temu) kosztował mnie 200zł oczywiscie uzywanyy ale wyglądaja nak nowki i smigają do dzis...