[B3 1.8PM] Bardzo dziwne hucznie??
- sensej1989
- Forum Audi 80
[B3 1.8PM] Bardzo dziwne hucznie??
Witam. Szukałem długo ale nie znalazłem podobnego problemu, mianowicie chodzi o dziwne huczenie, dobiega ono chyba z lewej strony auta ale na 100% nie jestem w stanie powiedzieć Jest to dla mnie dziwne bo ten huk pojawia się w przedziale prędkości około 67/80 km/h potem nawet do 140 nic takiego nie ma :shock: huczenie delikatnie ucicha przy wciśniętym sprzęgle bądź na luzie ale przy dodawaniu gazu staje sie wyraźnie głośniejsze, nie ma znaczenia na jakim biegu jadę 3,4,5 jest to samo, nie jest to taki jednolity huk tylko takie jakby pukanie huhuhuhu :lol: Nie wiem od czego zaczac sprawdzać co to może być dlatego proszę o rade. za wszystkie rady z góry dziękuje. pozdr.
- sensej1989
- Forum Audi 80
- sensej1989
- Forum Audi 80
Tez własnie mysle ze to łozyska... dzisiaj wymieniłem tłumik koncowy i w aucie jest duzo ciszej i lepiej słychać to huczenie zauwazyłem ze przy wiekszych predkosciach tez jest ten huk ale bardzo cichy i przy dodawaniu gazu jest taki przerywany jakby huhuhu a po wcisnieciu sprzegła czy na luzie jest cichszy a dzwiek zmienia sie na jednolite huuuuu. No nic niedługo wymienie łozyska bo narazie amorki i poduszki juz czekaja... i troche krucho z kasą...
PS. Ile wyniosła Cie wymiana łozysk i jakiej firmy kupiłeś??
PS. Ile wyniosła Cie wymiana łozysk i jakiej firmy kupiłeś??
- sensej1989
- Forum Audi 80