[wielkopolska] Spot.
[wielkopolska] Spot.
Witam wszystkich maniaków Audi 80, co myślicie nad tym żeby urządzić spocik latem w Skorzęcinie???ładne jeziorko, fajne miejsce
Ostatnio zmieniony 29 gru 2008, 23:20 przez edek0507, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Kurcze fajna sprawa na lato może i bym sie zjawił zalerzy od mamony i wolnego ale raczej dało by rade a co tam jest oprucz jeziora? :mrgreen: bo może jak by był ośrodek wczasowy to by tak zostać na 2- 3 dni aby bliżej się poznać pojeździc ... :mrgreen:
[ Dodano: 2008-01-30, 13:40 ]
A może by tak połonczyc spoty z Lubuskiego i Wielkopolskiego razem zawsze to jakoś tak wiecej ludzi i więcej niuniek i w sumie nie daleko od siebie mała propozycja oraz zapytanie z mojej strony...
A może by tak połonczyc spoty z Lubuskiego i Wielkopolskiego razem zawsze to jakoś tak wiecej ludzi i więcej niuniek i w sumie nie daleko od siebie mała propozycja oraz zapytanie z mojej strony...
Jezioro to tylko jedna z atrakcji w Skoju, można domek wynająć i to nie na 2,3 dni ale na cały tydzień, jest też pole namiotowe, no i przede wszystkim imprezy co dnia do rana, na prawdę cool miejsce, jeżdżę tam co roku ze znajomymi i zawsze mi się podoba, pomyślałem że super by też było gdyby naszych audiczek było tam bardzo dużoSzula298 pisze:Kurcze fajna sprawa na lato może i bym sie zjawił zalerzy od mamony i wolnego ale raczej dało by rade a co tam jest oprucz jeziora? :mrgreen: bo może jak by był ośrodek wczasowy to by tak zostać na 2- 3 dni aby bliżej się poznać pojeździc ... :mrgreen:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
W sumie jedyny spot jaki był w Wielkopolsce to chyba ten z jesieni gdzie spotkałem się z kolegą SpeedFunem :mrgreen: Było nas dwóch, ale to już spot <ok> Trzeba panowie coś wykombinować i to bez jaj. Kilku chętnych na początek i można coś myśleć. Ja oczywiście jestem chętny. Gdyby wszyscy którzy zgłosili tu gotowość stawili się na spocik to było by już jakieś 5-6 autek a to już coś.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tak to obecnie wygląda jeśli chodzi o chętnych i skąd są:
Tak więc faktycznie jak na razie Poznań wydaje się optymalną lokalizacją.
Tak więc faktycznie jak na razie Poznań wydaje się optymalną lokalizacją.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2008, 21:20 przez Motostacja pl, łącznie zmieniany 1 raz.